9. sınıfta 3 dersten kalınca sınıfta kalınır mı?

kwartz

Centipat
Daha fazla  
9. sınıf değilim, sanırım 9. sınıflar için kalmak farklılık gösteriyormuş. Kimya'dan kaldım, fizik ve Almanca'dan hocalar sözlüleri 50-55 girmezse kalacağım büyük ihtimalle. Gireceklerini sanmıyorum. 3 dersten kaldım diyebiliriz. 3 dersten kalırsam sınıfta kalır mıyım dostlar?

Son düzenleme:
9 değilim, sanırım 9. sınıflar için kalmak farklılık gösteriyormuş. Kimya'dan kaldım, fizik ve Almanca'dan hocalar sözlüleri 50-55 girmezse kalacağım büyük ihtimalle. Gireceklerini sanmıyorum. 3 dersten kaldım diyebiliriz. 3 dersten kalırsam sınıfta kalır mıyım dostlar?

Hayır sorumluluğa kalırsın. 4 dersden kalırsan sınıfta kalırsın.

Genel ortalama mı ders ortalaması mı?

Sorumluluk sadece edebiyat için değil mi?
Edebiyat zorunlu ders olduğu için sadece edebiyattan kalsan bile sorumlusun. Fakat 3 dersten kaldığın zaman seneye o 3 dersin sorumluluğunu vererek geçmek zorundasın. Bu sene 3 dersten kaldın eğer seneye de 3 dersten kalırsan 10. sınıfta tekrar yapıyorsun.

Edebiyat zorunlu ders olduğu için sadece edebiyattan kalsan bile sorumlusun. Fakat 3 dersten kaldığın zaman seneye o 3 dersin sorumluluğunu vererek geçmek zorundasın. Bu sene 3 dersten kaldın eğer seneye de 3 dersten kalırsan 10. sınıfta tekrar yapıyorsun.

11. sınıftayım zaten. Moderatör neden anlamadığım bir şekilde başlığı 9. sınıf yapmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı