TTimurhan Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Lise 1'deyim Edebiyat, Matematik ve Fizikten kaldım sınıfta kalır mıyım?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 299 Çözümler 2 9 Haziran 2024 #2 TTimurhan dedi: Lise 1'deyim edebiyat, matematik ve fizikten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın.
TTimurhan dedi: Lise 1'deyim edebiyat, matematik ve fizikten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın.
TTimurhan Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 J0rex dedi: İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın. Genişletmek için tıkla... ilk dönem sadece fizikten kaldım 2. dönem edebiyat fizik ve matematikten kaldım
J0rex dedi: İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın. Genişletmek için tıkla... ilk dönem sadece fizikten kaldım 2. dönem edebiyat fizik ve matematikten kaldım
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 Edebiyat baraj ders bu arada ondan direkt kalıyosun diye biliyorumi
Brave_TR Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 415 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 J0rex dedi: İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfta kalmamak için maksimum 3 başarısız ders gerekiyor. Sizin dediğiniz 9 ve 10. sınıf dersten kalma kuralı. Şuna göz atabilirsiniz: 9. Sınıf Geçme Yartları DİDPOL dedi: Edebiyat baraj ders bu arada ondan direkt kalıyosun diye biliyorumi. Genişletmek için tıkla... Hayır, sorumlu geçiyor.
J0rex dedi: İlk dönemle birlikte toplam 6 ders ya da 6 dersten fazla kaldıysan kalırsın. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfta kalmamak için maksimum 3 başarısız ders gerekiyor. Sizin dediğiniz 9 ve 10. sınıf dersten kalma kuralı. Şuna göz atabilirsiniz: 9. Sınıf Geçme Yartları DİDPOL dedi: Edebiyat baraj ders bu arada ondan direkt kalıyosun diye biliyorumi. Genişletmek için tıkla... Hayır, sorumlu geçiyor.
TTimurhan Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 DİDPOL dedi: Edebiyat baraj ders bu arada ondan direkt kalıyosun diye biliyorumi Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalınca sınıfta kalmıyoruz sorumlu geçiyoruz diye biliyorum
DİDPOL dedi: Edebiyat baraj ders bu arada ondan direkt kalıyosun diye biliyorumi Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalınca sınıfta kalmıyoruz sorumlu geçiyoruz diye biliyorum
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 TTimurhan dedi: Lise 1'deyim Edebiyat, Matematik ve Fizikten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçiyorsunuz.
TTimurhan dedi: Lise 1'deyim Edebiyat, Matematik ve Fizikten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorumlu geçiyorsunuz.