BugraDereci Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Şimdi ben 9. sınıfı 3 zayıfla bitirdim, baraj dersleri geçtim. 10. sınıfta sorumluluk sınavları olacak mı benim için? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Şimdi ben 9. sınıfı 3 zayıfla bitirdim, baraj dersleri geçtim. 10. sınıfta sorumluluk sınavları olacak mı benim için?
Çözüm Kaanolovski 12 Haziran 2024 BugraDereci dedi: Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih. Genişletmek için tıkla... 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam.
BugraDereci dedi: Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih. Genişletmek için tıkla... 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam.
gokayz Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Hangi derslerde zayıfınız var? Artı 0 Eksi
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2024 #3 O 3 dersten sorumluluğa kalacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS BugraDereci Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 gokayz dedi: Hangi derslerde zayıfınız var? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih. Artı 0 Eksi
gokayz dedi: Hangi derslerde zayıfınız var? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2024 #5 BugraDereci dedi: Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih. Genişletmek için tıkla... 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam. Artı 0 Eksi Çözüm
BugraDereci dedi: Kusura bakmayın cezam vardı yazamadım fizik, matematik, tarih. Genişletmek için tıkla... 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam.
KS KS BugraDereci Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #6 Kaanolovski dedi: 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: 3'ünden de sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.