9. sınıfta 30.5 gün olan devamsızlık silinir mi?

Selam dostlar, benim şu an 22 gün özürlü ve 8.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Toplam 30.5 yapıyor. Bunu bir şekilde sildirebilir miyiz?

Hocam silemezsiniz ancak heyet raporunuz var ise rahatsınız onun dışında kaldınız gibi görünüyor sanırım.

İşler eğer okulun cumaya kadar devamsızlık yazıyorsa e-Okul'a

Hocam tam olarak anlatayım ben bazi gunler yarim yarim gelmedim dilekce verdim fakat onlari tam gun girmis yarim gün yazmayi unutmusum bugün annemle düzelttik 1 günü sildi ve şu an 21 gun ozurlu 8.5 gun ozursuz gozukuyor sizce son haftayi girebilir mi bu saatten sonra?

İşler eğer okulun cumaya kadar devamsızlık yazıyorsa e okula
Peki şuan 29.5 kalmıyorum demi?

Bildiğim kadarıyla 30 gün olunca sınıfta kalıyorsun 29,5 ta sınıfta kalma yok ama tabikide emin değilim onu okuluna sorman lazım

Karnemi aldım ortalama ile geçti yazıyor daha bir devamsızlık girse etkilemez değil mi?

Hiçbir ihtimal yok mu ya velimi götürsem yarın daha karneler basılmadı zaten.

Nası oluyo

Nasıl oluyor?
Daha önce devamsızlık sildirdiysen 1 kere daha oluyor diye biliyorum her sene en az bir kere yaptırırım çünkü nefret ediyorum okul denen beyni gelişmemiş ayarsız sivilceli sürülerini birbirine maruz bırakan yerlerden. O yüzden açığa aldırdım. İmza atıyor velin ve siliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…