9. sınıfta 5 dersten kalınırsa sınıfta kalınır mı?

twsdarklol

Decapat
Arkadaşlar merhaba. 9.sınıfım ve bu sene 5 dersten kaldım. Ortalamam 55 acaba sorumlu geçer miyim? Baş müdür yarımcısına sorduğumda sen sorumlu geçmissin dedi. Sonra müdür yardımcısına sordum 3 dersten fazla kaldıysan sınıf tekrarısın dedi. Bu işin ortası nedir? Teşekkürler.

merhaba 3 dersten kalırsan kalırsın ama sorumlu geçersen 10. sınıfta sorumluluk sınvına girip düzeltirsin

Arkadaşlar merhaba. 9.sınıfım ve bu sene 5 dersten kaldım. Ortalamam 55 acaba sorumlu geçer miyim? Baş müdür yarımcısına sorduğumda sen sorumlu geçmissin dedi. Sonra müdür yardımcısına sordum 3 dersten fazla kaldıysan sınıf tekrarısın dedi. Bu işin ortası nedir? Teşekkürler.

Sınıfta kaldınız hocam

Yönetmeliğe göre liselerde 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak.

Müdür yardımcınızdan aldığınız bilgi zaten doğru hocam geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı