Evet maalesef, dediğim gibi tek bir senede 3 dersten fazla derste kaldığın için sınıfta kalırsın.Kesin kaldım ben o zaman hocam.
Geçmiş olsun.@Wlixe son durum hocam matematikçinin inatı geçirmedi sınıf tekrarı.
Ah be hocam.Bende aynı şekilde kendi hatamız.
Maalesef bugün daha uğramayacağım e-Okul bu akşam kapanıyor idareye sordum onlara bu aksam değil daha var o yüzden bu akşam kapansa bile hocayla anlaşabilsem yarın idare üzerinden puanı ayarlayabilir yine de teşekkür ederim.
@Wlixe son durum hocam matematikçinin inatı geçirmedi sınıf tekrarı.
geçmiş olsun kardeşim. bu sene sizi gerçekten zorladı. kolay gelsin.Bende aynı şekilde kendi hatamız.
Maalesef bugün daha uğramayacağım e-Okul bu akşam kapanıyor idareye sordum onlara bu aksam değil daha var o yüzden bu akşam kapansa bile hocayla anlaşabilsem yarın idare üzerinden puanı ayarlayabilir yine de teşekkür ederim.
@Wlixe son durum hocam matematikçinin inatı geçirmedi sınıf tekrarı.
Geçmiş olsun kardeşim. Bu sene sizi gerçekten zorladı. Kolay gelsin.
Bir öğretmenin öyle demesi gerçektende kötü birşey yani niye yaparsın bilmiyorum ama o bir sene herşeydir bu hocaların zoru nedir anlamıyorum. Iyi akşamlar kardeşim.Teşekkürler hocam zoruma giden tek şey 1 sene ve matematikçinin 1 sene daha oku bir şey olmaz demesi iyi akşamlar.
Hocam 1 seneniz çöp oldu. Okumaya devam edecek misiniz?Teşekkürler hocam zoruma giden tek şey 1 sene ve matematikçinin 1 sene daha oku bir şey olmaz demesi iyi akşamlar.
Hocam 1 seneniz çöp oldu. Okumaya devam edecek misiniz?
Bir öğretmenin öyle demesi gerçektende kötü bir şey yani niye yaparsın bilmiyorum ama o bir sene her şeydir bu hocaların zoru nedir anlamıyorum. Iyi akşamlar kardeşim.
Hocaların sorunu mu nearkadaşın dersleri kötü ve demek ki sınıf içi davranışları da iyi değil. Burada sorun hocalarda değil bu arkadaşta.
Öyle düşünüyorum zaten hocamOkul okumaya değmez bence en azından mesleğe geçin ya da işe girin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.