Çözüldü 9. sınıfta 5 zayıfla sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren3321

Centipat
Öncekile herkese merhaba, 9. sınıf öğrencisiyim 5 tane zayıfım var toplam. Sınıfta kalıyor muyum? Ayrıca ortalamayla geçti durumunu biri bana anlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bende aynı şekilde kendi hatamız.

Maalesef bugün daha uğramayacağım e-Okul bu akşam kapanıyor idareye sordum onlara bu aksam değil daha var o yüzden bu akşam kapansa bile hocayla anlaşabilsem yarın idare üzerinden puanı ayarlayabilir yine de teşekkür ederim.

@Wlixe son durum hocam matematikçinin inatı geçirmedi sınıf tekrarı.
Ah be hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı şekilde kendi hatamız.

Maalesef bugün daha uğramayacağım e-Okul bu akşam kapanıyor idareye sordum onlara bu aksam değil daha var o yüzden bu akşam kapansa bile hocayla anlaşabilsem yarın idare üzerinden puanı ayarlayabilir yine de teşekkür ederim.

@Wlixe son durum hocam matematikçinin inatı geçirmedi sınıf tekrarı.
geçmiş olsun kardeşim. bu sene sizi gerçekten zorladı. kolay gelsin.

Teşekkürler hocam zoruma giden tek şey 1 sene ve matematikçinin 1 sene daha oku bir şey olmaz demesi iyi akşamlar.
Bir öğretmenin öyle demesi gerçektende kötü birşey yani niye yaparsın bilmiyorum ama o bir sene herşeydir bu hocaların zoru nedir anlamıyorum. Iyi akşamlar kardeşim.

Bir öğretmenin öyle demesi gerçektende kötü bir şey yani niye yaparsın bilmiyorum ama o bir sene her şeydir bu hocaların zoru nedir anlamıyorum. Iyi akşamlar kardeşim.

Hocaların sorunu mu ne :) Arkadaşın dersleri kötü ve demek ki sınıf içi davranışları da iyi değil. Burada sorun hocalarda değil bu arkadaşta.

Hocaların sorunu mu ne :) arkadaşın dersleri kötü ve demek ki sınıf içi davranışları da iyi değil. Burada sorun hocalarda değil bu arkadaşta.

Öncelikle merhaba sorun bende? Koca 2dönemde ilk dönem 6 zayıf 2.dönem 3zayıf lakin matematik hocasının 4puan inadıyla kaldım sorun bendeyse diğer sorunlu öğrencileri düşünemiyorum bile dersi dinleyen ve katılan biriyim 1 güne 1 gün birinden şikayet almadim ama bak sen su ise sınavdan 53 alıp dersi dinleyip vb. Seyler yapmama rağmen 65 girip inadına 4 puanla bırakıp lakin derste Full konuşan katılmayan bir arkadaşım bile sınavdan 15 almasına rağmen sözlüsüne 75 girilmiş bana suçu burada atmayın ben gereken her şeyi yaptım hoca s. Diyecek bir şey yok insanlar hakkında bir şey bilmeden konuşmayın lütfen iyi günler.

Okul okumaya değmez bence en azından mesleğe geçin ya da işe girin.
Öyle düşünüyorum zaten hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı