MuharremT Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #11 furkh dedi: Edebiyatın 2 dönem ortalaması 50'nin altındaysa sorumluluğa kalırsınız ama sizin direkt genel ortalamanız 50'nin altında olduğu için sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Edebiyatın ortalaması şuan 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum
furkh dedi: Edebiyatın 2 dönem ortalaması 50'nin altındaysa sorumluluğa kalırsınız ama sizin direkt genel ortalamanız 50'nin altında olduğu için sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Edebiyatın ortalaması şuan 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #12 MuharremT dedi: Edebiyatın ortalaması şu an 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam edebiyattan geçseniz bile 2 dönemin ortalaması 50'nin altı olduğundan dolayı her türlü kalırsınız.
MuharremT dedi: Edebiyatın ortalaması şu an 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam edebiyattan geçseniz bile 2 dönemin ortalaması 50'nin altı olduğundan dolayı her türlü kalırsınız.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #13 MuharremT dedi: Edebiyatın ortalaması şu an 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum. Genişletmek için tıkla... İki dönem ortalaman 50'nin altında ise kalırsın edebiyatı geçmenin bir faydası yok şu an sen kalmışsın.
MuharremT dedi: Edebiyatın ortalaması şu an 54.5 tüm sınav sözlüleri girildi edebiyattan geçiyorum. Genişletmek için tıkla... İki dönem ortalaman 50'nin altında ise kalırsın edebiyatı geçmenin bir faydası yok şu an sen kalmışsın.