9. sınıfta 77 net iyi mi?

Yasin1233214

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9. sınıfım. Deneme olduk ve hiç çalışmadan girdiğim ve bazı konuları bilmediğim için 77,5 net yaptım. Sınıfımızdan en iyi yapan kişi 88 net yaptı ama ben eğer matematiği yapsaydım kesinlikle 100 civarı oluyordu. Edebiyatım 25 net sosyal ve fen de 23 26 civarlarında ama matematiğim 8 net. 15 soru işaretledim, sadece 10'u falan doğru çıkmış. Arkadaşlar çalışamıyorum nedense matematik ve kimyam da kötü, ikisinden de 71-73 civarı aldım diğerlerinin aksine. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimya yeni müfredat gereği zor bence 9. sınıflarda ancak evet matematiğin kötü gelmiş. Matematiği geliştirsen iyi olur ancak şimdilik en büyük odağın OBP'ni yüksek tutmak olsun. İleriki sınıflarda da TYT çalışırsın o dert değil.

30k sıralama yapmış olarak tavsiyem 9. sınıfta yapmanız gereken konuların hepsini kavramak olsun. İnternette pek çok kaynak bulursunuz kimya ve matematik zor değil günde 1'er saat çalışarak 2. dönemin sonuna değişime siz bile şaşıracaksınız. Son olarak derslerle birlikte bir sosyal hayatınız da olsun en önemlisi şahsen lise yıllarımı özlüyorum. Hem hobilerinizi hem dersleri birlikte götürün bence.

Arkadaşlar 9. sınıfım. Deneme olduk ve hiç çalışmadan girdiğim ve bazı konuları bilmediğim için 77,5 net yaptım. Sınıfımızdan en iyi yapan kişi 88 net yaptı ama ben eğer matematiği yapsaydım kesinlikle 100 civarı oluyordu. Edebiyatım 25 net sosyal ve fen de 23 26 civarlarında ama matematiğim 8 net. 15 soru işaretledim, sadece 10'u falan doğru çıkmış. Arkadaşlar çalışamıyorum nedense matematik ve kimyam da kötü, ikisinden de 71-73 civarı aldım diğerlerinin aksine. Ne yapmalıyım?
Yeni müfredat matematşk zor, bu civarlarda zorlanman normal ancak zor diye bırakmaman gerekiyor, biraz daha zorlamalısın. Kaynakların kolaysa biraz daha orta-ortalama üstü kaynaklar al onları dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı