9. sınıfta açığa geçilir mi?

Adem Hamza

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Konularıma bakarsanız hep okul ile ilgili sıkıntı çektiğimi görürsünüz ilkokuldan beri bir türlü sevmiyorum nefret ediyorum. Liseye geçtim ve daha 3 gün olmasına rağmen şimdiden aşırı derecede bıktım ve soğudum. Okul stresi, projeler, sınav, ödevler, dersler, kalacağım mı kalmayacağım mı düşünceleri beni yiyip bitiriyor. Açığa geçsem daha rahat olurum diye düşünüyorum. Çalıştığım fotoğrafcı da var. Ancak açığa sanırım kalma olmadan geçilmiyormuş. Başka yolu var mı? Ne yapmam gerek? Ayrıca açıkta sınıf geçme nasıl oluyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ancak aileme nasıl diyeceğim nasıl ikna ettireceğim hiç bilmiyorum aşırı baskıcılar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Selamlar. Konularıma bakarsanız hep okul ile ilgili sıkıntı çektiğimi görürsünüz ilkokuldan beri bir türlü sevmiyorum nefret ediyorum. Liseye geçtim ve daha 3 gün olmasına rağmen şimdiden aşırı derecede bıktım ve soğudum. Okul stresi, projeler, sınav, ödevler, dersler, kalacağım mı kalmayacağım mı düşünceleri beni yiyip bitiriyor. Açığa geçsem daha rahat olurum diye düşünüyorum. Çalıştığım fotoğrafcı da var. Ancak açığa sanırım kalma olmadan geçilmiyormuş. Başka yolu var mı? Ne yapmam gerek? Ayrıca açıkta sınıf geçme nasıl oluyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ancak aileme nasıl diyeceğim nasıl ikna ettireceğim hiç bilmiyorum aşırı baskıcılar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bir dur okul başlasaydı bu ne bıkmışlık. Lise 3'te açığa alıpta üzülen bir arkadaşım olmuştu. Siz daha yeni başlamışsınız. Hem öyle kolay açığa geçemiyorsunuz artık.

Vallahi kral ben 9 sınıf 2 dönemde geçmiştim açığa aynı kafadayız vallahi hocam bende bilmiyorum ama 4 yıllık oluyor 4 yıl sonunda sanırım iyi notlar getirdiysen direkt geçiyorsun yanlış hatırlıyor olabilirim bir ara 11 soru vardı her sınavda şimdi 10 yapmışlar bir de 5 6 doğru yaparsan o dersi geçiyorsun sanırım meslek gibi düşük puanlı bir lisedeysen geç baba durma oradaki malum saçlı kişiler dersi kaynatıyor çünkü ama onun haricinde Anadolu yüksek yüksek puanlı bir lisedeysen aman diyeyim geçme oku oradan devam ayrıca aile baskıcıysa hocam geçmiş olsun yalvar ayaklarına kapan babana annene tüm paramı size vereceğim falan de.

Alma açığa Hamza 30'lu yaşlarında en çok özleyeceğin seneler geliyor çünkü😃
Abi valla diyom ya her okul açıldığında 2-3 ay psikoljim düzelmiyor. Yazın Aşırı mutluyum fakat eylül ayı geldiğinde bu yazdığım şeyler oluyor. Geceleri stresten uyuyamama baskı falan filan.

Eğitim müfettişi olarak ben geçmenizi asla doğru bulmuyorum bence çok saçma bir karar olur daha 3 günden bu soğuma sebebi ne bismillah yeni başladı zaten, açıktansa sana meslek lisesine gidin.

İnsanın en büyük düşmanı amaçsızlıktır.

Abi vallahi diyorum ya her okul açıldığında 2-3 ay psikoljim düzelmiyor. Yazın aşırı mutluyum fakat eylül ayı geldiğinde bu yazdığım şeyler oluyor. Geceleri stresten uyuyamama baskı falan filan.

Aslanım takma kafana git takıl arkadaşlarınla erkenden oturttur arkadas grubunu az cok tipinde varsa kız arkadas yaparsın zaten lisede zor değil, arkadaslarınla lol falan girin ya da sevdiğiniz bir oyunu daha gelmeyecek bu senelerin.

Aslanım takma kafana git takıl arkadaşlarınla erkenden oturttur arkadas grubunu az cok tipinde varsa kız arkadas yaparsın zaten lisede zor değil, arkadaslarınla lol falan girin ya da sevdiğiniz bir oyunu daha gelmeyecek bu senelerin.
gelmesin istemem. Ortaokulu bile hiç özlemedim

Gelmesin istemem. Ortaokulu bile hiç özlemedim.

Allah aşkına okumayıp ne olacaksınız acaba meslek lisesine bile gitmek istemiyorsunuz bütün ömrünüz boyunca aileniz sizi besleyemez sizi büyütemez onlarda bir saatten sonra yaşlanıp emekli olacak emekli maaşıyla siz mi geçindirsin kendi mi geçindirsin.

Gelmesin istemem. Ortaokulu bile hiç özlemedim

Açığa geçmek için ya sınıfta kalacaksın ya da bu ay sonu gelmeden 10 gün devamsızlık yapıp halihazırda kayıtlar açıkken geçeceksin. Kayıtlar kapanmadan 10 gün devamsızlık yapman lazım, bir sonraki kayıtlar önümüzdeki sene başı olacak fakat örgünden geçenleri alırlar mı bilmiyorum.

Konuyla ilgili rehberim:

Allah aşkına okumayıp ne olacaksınız acaba meslek lisesine bile gitmek istemiyorsunuz bütün ömrünüz boyunca aileniz sizi besleyemez sizi büyütemez onlarda bir saatten sonra yaşlanıp emekli olacak emekli maaşıyla siz mi geçindirsin kendi mi geçindirsin.

Zamanı gelince anlayacaklar, şu an ne desek boş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı