ebruamasanatolan
Yoctopat
Daha fazla
9. sınıfım şu an geçen sene sınıfta kaldım, sınıf tekrarıyım. Bu sene istesem tekrar sınıfta kalıp açıka geçebilirim. Açığa geçsem kredi sistemi ne demek, nasıl oluyor, işliyor mu? Sınıf sistemi var mı (9, 10, 11, 12 gibi)? Eğer varsa 9 olarak mı başlarım yoksa 10. sınıf olarak mı? Bir de açık lise sınavları zor mu? En erken kaç yılda bitiririm açık liseyi? Geçeyim mi sizce, önerir misiniz?
(Okumasanız da olur burayı ama okumak isteyenler için: Geçmek için kendimce sebeplerim var ve ödev, sınav, sözlü konuşma, dinleme, uyku problemi, üniversite sınavına çalışma derken bu sistemde iyi bir bölüm üniversiteyi kazanamam. Ben mezuna kalsam belki daha kötü olacak. O yüzden geçmek istiyorum ama bilmiyorum, akıl verin.)
(Okumasanız da olur burayı ama okumak isteyenler için: Geçmek için kendimce sebeplerim var ve ödev, sınav, sözlü konuşma, dinleme, uyku problemi, üniversite sınavına çalışma derken bu sistemde iyi bir bölüm üniversiteyi kazanamam. Ben mezuna kalsam belki daha kötü olacak. O yüzden geçmek istiyorum ama bilmiyorum, akıl verin.)