9. sınıfta açığa geçmek

m3livour

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 10.sınıf olmam gereken yerde 9.sınıfım çünkü tekrar yaptım. Kendimi düzelteceğime söz verdim fakat yapamıyorum derslere verdiğim yoğunluğun karşılığını hiçbir şekilde alamıyorum ne kadar çalışırsam çalışayım notlarım hep kötü açığa almak istiyorum fakat bu sene hiçbir sınava giremedim ailem yüzünden. İkinci dönem alabilir miyim? Üniversiteye hazırlanacağım bu 4 yıl süreçte eğer açığa alabilirsem.

Nedenini de açıklaman gerekiyor. Böyle söyleyince çok havada kalıyor.
9. sınıfta daha konuları öğreniyorsun. 11-12'de geçilse ( ki ben öyle yaptım) Öğrendiğin konuların üzerine çalışmak gibi bir imkanın oluyor. 12. sınıfta zaten genel olarak kendin çalışıyorsun. Daha konuları bilmeden açığa geçilirse mantığı olmaz bunun. Dershane ile olsa bile. Öğrenmeden pratiğini yapamazsın, internetten de ne kadar verimli olur bilemiyorum. Ben olsam eğer üni hedefim varsa asla geçmezdim.

9. sınıfta daha konuları öğreniyorsun. 11-12'de geçilse ( ki ben öyle yaptım) Öğrendiğin konuların üzerine çalışmak gibi bir imkanın oluyor. 12. sınıfta zaten genel olarak kendin çalışıyorsun. Daha konuları bilmeden açığa geçilirse mantığı olmaz bunun. Dershane ile olsa bile. Öğrenmeden pratiğini yapamazsın, internetten de ne kadar verimli olur bilemiyorum. Ben olsam eğer üni hedefim varsa asla geçmezdim.

Bakın, şimdi çok daha iyi oldu.

2 sene sınıfta kaldıysan ve eğitim hayatın sonlandırıldıysa geçebilirsin okumayanı bir yere almıyorlar mecbur kalmadığın sürece açığa geçmeni tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı