M meraklınakilde Yoctopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:19 #1 9. sınıfa gidiyorum istediğim okulda nakil sıralamam 7. idi. O kişi gidince 6'ya düştü. 15 tatilde yaklaşık ne kadar kontenjan açılır?
9. sınıfa gidiyorum istediğim okulda nakil sıralamam 7. idi. O kişi gidince 6'ya düştü. 15 tatilde yaklaşık ne kadar kontenjan açılır?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.434 Çözümler 1 Yer İzmir Cuma 17:28 #2 meraklınakilde dedi: 9. sınıfa gidiyorum istediğim okulda nakil sıralamam 7. idi. O kişi gidince 6'ya düştü. 15 tatilde yaklaşık ne kadar kontenjan açılır? Genişletmek için tıkla... Tamamen okula bağlı. Okulun müdürüne ulaşıp bilgi almayı deneyin.
meraklınakilde dedi: 9. sınıfa gidiyorum istediğim okulda nakil sıralamam 7. idi. O kişi gidince 6'ya düştü. 15 tatilde yaklaşık ne kadar kontenjan açılır? Genişletmek için tıkla... Tamamen okula bağlı. Okulun müdürüne ulaşıp bilgi almayı deneyin.
M meraklınakilde Yoctopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:30 #3 ca9an dedi: Tamamen okula bağlı. Okulun müdürüne ulaşıp bilgi almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim Nakil olurken hangi obp ye baktıkları önemli ortaokul 92 lise 70 fln olucak 1.dönem puanına mı bakarlar ortaokul mu
ca9an dedi: Tamamen okula bağlı. Okulun müdürüne ulaşıp bilgi almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim Nakil olurken hangi obp ye baktıkları önemli ortaokul 92 lise 70 fln olucak 1.dönem puanına mı bakarlar ortaokul mu
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.434 Çözümler 1 Yer İzmir Cuma 17:44 #4 meraklınakilde dedi: Benim nakil olurken hangi OBP'ye baktıkları önemli ortaokul 92 lise 70 falan olacak 1.dönem puanına mı bakarlar ortaokul mu? Genişletmek için tıkla... OBP bakılır diye biliyorum. Kontenjan yoksa direkt giremezsiniz zaten. Dediğim gibi müdüre ulaşmaya çalışın. Ararsanız yardımcı olurlar.
meraklınakilde dedi: Benim nakil olurken hangi OBP'ye baktıkları önemli ortaokul 92 lise 70 falan olacak 1.dönem puanına mı bakarlar ortaokul mu? Genişletmek için tıkla... OBP bakılır diye biliyorum. Kontenjan yoksa direkt giremezsiniz zaten. Dediğim gibi müdüre ulaşmaya çalışın. Ararsanız yardımcı olurlar.