9. Sınıfta baraj dersten kalınırsa sınıf tekrarlanır mı?

Daha fazla  
9. Sınıf meslek lisesine gidiyorum baraj derslerimiz; meslek dersleri ve edebiyat. Meslek derslerinden kesin kaldım ve sınav var biliyorum sınava 10. sınıfa geçip mi gireceğim yoksa 10.sınıfa geçmeden mi gireceğim? Sorumluluk sınavını geçemezsem ne olur? Tekrar mı yoksa 12. sınıfa kadar sorumlumu olurum?

Dersini derste dinlemezsen boyle konu acmak zorunda kalirsin yalniz havali cocuk.

Kac dersten zayifin var ?

12. sınıfa kadar sorumlulukları geçemezseniz liseden mezun olamazsınız ve 10.sınıfta gireceksiniz sorumluluk sınavına.

Dersini derste dinlemezsen boyle konu acmak zorunda kalirsin yalniz havali çocuk.

Kac dersten zayifin var?

6 dersten zayıfım var ilk dönemle beraber topladım 6 dersten kalıyorum.

Dersini derste dinlemezsen boyle konu acmak zorunda kalirsin yalniz havali çocuk.

Kac dersten zayifin var?

Ayrıca ilk dönem ortlalamam 63 2. dönem 37 yapıpda 6 dersten kalsam da sorumlu geçiyor muyum?

12. sınıfa kadar sorumlulukları geçemezseniz liseden mezun olamazsınız ve 10.sınıfta gireceksiniz sorumluluk sınavına.
10.sınıftada geçemedim ne olacak? bana sınıf tekrarı yapıcaksın diyor hocalar korkuyorum yapmaktan

Son düzenleme:

Hocam 10 da geçemezseniz her sene 2 sınav yapılıyor birini geçemezseniz diğeri onda da geçemezseniz 11.sınıfta tekrar 2 sınav öyle 12'ye kadar devam edecek ve 37 yaparsanız 6 derstende kalırsanız sadece baraj derslerin sorumluluğa girip sınıfı geçiyorsunuz.

peki 37 ortalama yaptım ortalama ile sınıfı geçiyorum diyelim. 6 dersten de zayıfım var baraj derslerini geçemezsem bir üst sınıfa ortalama ile mi geçeceğim sorumlu olarak? (edebiyattan geçiyorum. Sadece temel Kimya dan kalıyorum temel kimya baraj dersimiz)

Hocam tam bir şey diyemeyeceğim.

@wenomechainsama hocam muhabbeti bozmak istemem ama bir sorum olacaktı ben meslek lisesinden Anadolu'ya geçiş yaptım 7 tane sorumluluk sınavı geldi bunları veremedim sınıfta kalır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…