9. sınıfa geçtim yatılı bir fen lisesine gideceğim çalışma planım nasıl olmalı hangi derslerin kaynaklarını almalıyım ve günde kaç saat çalışmalıyım?
My matematik komple serisini al my matematik 1'den başla 9 da AYT de sayısal fullettirir o kadar etkili bir kitap adamakıllı yapınca.
Partikül matematik 9.sınıf için ve lise müfredatı için kitaplar çıkarmış onları alırım büyük ihtimalle çünkü LGS'ye çalışırken çok iyi bir şekilde anlayabiliyordum ama fizik kimya biyoloji için kaynak almama gerek var mı?
Çalışmak zorunda degilsin. Günlük konu tekrarları yapsan yeterli olur.
Hocam ileride hedefleriniz yüksek ise my matematik 1 ile çalışmanızı öneririm ama sizin tercihiniz YouTube'dan hocalarla da çalışabilirsiniz.
Hocam ÖSYM'nin OBP'ye daha fazla önem verme ihtimaline karşı OBP mi yüksek tutmaya çalışmak istiyorum ve zaten ders çalışmayınca kendimi iyi hissetmiyorum.
Hocam ÖSYM'nin OBP'ye daha fazla önem verme ihtimaline karşı OBP mi yüksek tutmaya çalışmak istiyorum ve zaten ders çalışmayınca kendimi iyi hissetmiyorum.
Şu anlık sadece sınavlardan yüksek almaya çalışacağım ama tavsiye için teşekkürler ileride bir bakarım.
Tamamdır, şimdiden yeni okulunuz hayırlı olsun başarılar.
OBP'nin önemini kaybettigini düşünüyorum. Zaten YKS'da yüksek yapanların OBP de yüksek oluyor sıralamayı eritmiyor. YKS'da kötü yapanın OBP'de düşük oluyor bir şey fark etmiyor sen ikisini de birbirine yakın götür yani ne YKS'yi ne okulu boşla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.