9.sınıfta can sıkıntısı nasıl giderilir?

23Oesadn

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hemen başlıktan cevap vermeyin çünkü altta denediğim şeyleri vs. yazdım. Ben şu an İstanbul'da bir meslek lisesine gidiyorum. Bir sıkıntı var oda derslerde aşırı sıkılmam, hadi teneffüsler cidden çok hızlı geçiyor tahtadan video filan açıyoruz, arkadaşlarla oyunlar oynuyoruz, güreşiyoruz haliyle zaman hızlı geçiyor ama iş derslere geldi mi işte orada aşırı sıkılmaya başlıyorum; üstüne üstelik derslerin hepsi blok. Bizim okulda telefonlar yasak olduğu için altta telefonlada oynayamıyorum, hocalar uyumamıza da izin vermiyor uyuduğum için 5(1 tanesi 20 puan) tane uyuma eksisi denilen saçma bir şey yemişim, hoca beni uyarmadı bile. Kısacası artık cidden sıkılmaya başladım çünkü zaman aşırı yavaş geçiyor dersler sarmıyor ve her çarşamba 11 saatlik alan dersimiz var ve sadece yazı yazıyoruz. 1 ay oldu, yazımın aşırı küçük olmasına rağmen 30 sayfa yazı yazdık. Çevremden sonra size danışayım dedim, bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama herhangi bir taktiğiniz ya da diyebilecek bir şeyiniz varsa yazın. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Selamünaleyküm, hemen başlıktan cevap vermeyin çünkü altta denediğim şeyleri vs. yazdım. Ben şu an İstanbul'da bir meslek lisesine gidiyorum. Bir sıkıntı var oda derslerde aşırı sıkılmam, hadi teneffüsler cidden çok hızlı geçiyor tahtadan video filan açıyoruz, arkadaşlarla oyunlar oynuyoruz, güreşiyoruz haliyle zaman hızlı geçiyor ama iş derslere geldi mi işte orada aşırı sıkılmaya başlıyorum; üstüne üstelik derslerin hepsi blok. Bizim okulda telefonlar yasak olduğu için altta telefonlada oynayamıyorum, hocalar uyumamıza da izin vermiyor uyuduğum için 5(1 tanesi 20 puan) tane uyuma eksisi denilen saçma bir şey yemişim, hoca beni uyarmadı bile. Kısacası artık cidden sıkılmaya başladım çünkü zaman aşırı yavaş geçiyor dersler sarmıyor ve her çarşamba 11 saatlik alan dersimiz var ve sadece yazı yazıyoruz. 1 ay oldu, yazımın aşırı küçük olmasına rağmen 30 sayfa yazı yazdık. Çevremden sonra size danışayım dedim, bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama herhangi bir taktiğiniz ya da diyebilecek bir şeyiniz varsa yazın. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
Okul değiştir bence. Baya saçma sistem. Gerçi Türkiye'de hangi okulda mantıklı bir sistem var o da başka bir soru. En azından benim okuduğum okulda bu kadar saçma şeyler yoktu. Derste de eğleniyorduk tenefüste de aşırı sarıyordu lise.

Okul değiştir bence. Bayağı saçma sistem. Gerçi Türkiye'de hangi okulda mantıklı bir sistem var o da başka bir soru. En azından benim okuduğum okulda bu kadar saçma şeyler yoktu. Derste de eğleniyorduk teneffüste de aşırı sarıyordu lise.

Abi diye hitap edeceğim abi vallahi değiştirme şansım yok elektrik malzemesi aldım ayrıca bizim evin 7 km uzağında Anadolu lisesi var o mahalledede cidden olaylar aşırı fazla olduğu için babam orayı yazmamı istemiyor bir tane daha 7 km uzağımda var ona da OBP'm yetmiyor, başka da yakında okul yok vallahi hepsi ters. Bir de abi vallahi hocalar aşırı kötü yani ne yapacağım bilmiyorum dersi dinlememeye bile kızıyorlar, bir şey düşünüyorum bir yere dalıyorum hemen - atıyorlar ve matematik hiçbir şekilde yapamıyorum hoca bilerek tahtaya kaldırıyor ben yapamayınca da - atıyor.

Bence de okul degistir ben 9'dayken arkadaslarla sinifta pes atiyorduk uyuyorduk dersi sabote ediyorduk bazen hiç okula gitmeyip PS kafeye falan gidiyorduk sizin okul kötüymus Anadolu'ya gec.

Maalesef abi üstte yazdığım gibi.

Abi diye hitap edeceğim abi vallahi değiştirme şansım yok elektrik malzemesi aldım ayrıca bizim evin 7 km uzağında Anadolu lisesi var o mahalledede cidden olaylar aşırı fazla olduğu için babam orayı yazmamı istemiyor bir tane daha 7 km uzağımda var ona da OBP'm yetmiyor, başka da yakında okul yok vallahi hepsi ters. Bir de abi vallahi hocalar aşırı kötü yani ne yapacağım bilmiyorum dersi dinlememeye bile kızıyorlar, bir şey düşünüyorum bir yere dalıyorum hemen - atıyorlar ve matematik hiçbir şekilde yapamıyorum hoca bilerek tahtaya kaldırıyor ben yapamayınca da - atıyor.

Alisirsin zamanla yapacak bisey yok üzülme sinifta kalma ama dıkkatli ol

Hocam kalmamda yani çok da takmiyacağım dersleri yemin ederim okuldan soğudum bu hocalar yüzünden, ortaokulda hep hocalarımız diyordu lisede kötü hocalar olacak diye harbidende doğruymuş.
Yok ya bende berbat bi liseye gidiyodum uyusturucu satanlar bile vardi ama hocalar cok iyi ve degerliydi ortaokuldan 10 kat iyi hocalar vardi

Reis ben de nefret ediyordum okuldan. En son okuldan atıldım hatta. Aslında başarılıydım. Yeni okulumda hocaların etkisiyle okulu 97 OBP'yle bitirdim ertesi sene. Yeni okula geçmen lazım bence.

Yok ya bende berbat bir liseye gidiyordum uyusturucu satanlar bile vardi ama hocalar cok iyi ve degerliydi ortaokuldan 10 kat iyi hocalar vardi.

Abi Allah'a şükürler olsun bizim lisede o yok ama çok sigara içenler var ve hocalarda bir şey yapmıyor. Bilemiyorum abi inşallah zaman bir an evvel geçer hiç özlemiyeceğim gibi bu liseyi tabiri caizse 1000 tane azgını 1-2 dönümlük arsaya toplamışlar saçma sapan olaylar yaşanıyor. Bir de okulda toplasan 50 kız var herkes birbirine iş koyuyor filan aşırı saçma bir okul nereye düştüm anlamadım.

Reis ben de nefret ediyordum okuldan. En son okuldan atıldım hatta. Aslında başarılıydım. Yeni okulumda hocaların etkisiyle okulu 97 OBP'yle bitirdim ertesi sene. Yeni okula geçmen lazım bence.

Abi haklısın ama yani isteğim dışı bir şey yapamıyorum evin yakınında (7km) 2 okul daha var birini babam salmıyor diğerine obpm yetmiyor.

Ben lisede her gün 1.5 saat yol gidiyordum emin ol sevdiğin bir yere 1.5 saat gitmek koymuyor ama sevmediğin yere isterse 5dk olsun inanılmaz koyuyor. Varsa uzakta bile olsa git bence okul baya kötüymüş senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı