23Oesadn
Picopat
Daha fazla
Selamünaleyküm, hemen başlıktan cevap vermeyin çünkü altta denediğim şeyleri vs. yazdım. Ben şu an İstanbul'da bir meslek lisesine gidiyorum. Bir sıkıntı var oda derslerde aşırı sıkılmam, hadi teneffüsler cidden çok hızlı geçiyor tahtadan video filan açıyoruz, arkadaşlarla oyunlar oynuyoruz, güreşiyoruz haliyle zaman hızlı geçiyor ama iş derslere geldi mi işte orada aşırı sıkılmaya başlıyorum; üstüne üstelik derslerin hepsi blok. Bizim okulda telefonlar yasak olduğu için altta telefonlada oynayamıyorum, hocalar uyumamıza da izin vermiyor uyuduğum için 5(1 tanesi 20 puan) tane uyuma eksisi denilen saçma bir şey yemişim, hoca beni uyarmadı bile. Kısacası artık cidden sıkılmaya başladım çünkü zaman aşırı yavaş geçiyor dersler sarmıyor ve her çarşamba 11 saatlik alan dersimiz var ve sadece yazı yazıyoruz. 1 ay oldu, yazımın aşırı küçük olmasına rağmen 30 sayfa yazı yazdık. Çevremden sonra size danışayım dedim, bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama herhangi bir taktiğiniz ya da diyebilecek bir şeyiniz varsa yazın. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.