9. sınıfta ders çalışmak için plan nasıl olmalı?

Woaax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 9. sınıfım derslerime artık odaklanmak ve bu dönem takdir almak istiyorum, biliyorum 9. sınıf zor değil ama belli bir planım yok belli bir düzenim yok nasıl yapacağımı bilmiyorum, bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ve bildiğiniz yapay zeka araçları var mı? Bununla alakalı nasıl düzenli bir şekilde çalışabilirim? Teşekkürler.

Dersi derste güzelce dinleyip evde bir kere tekrar edip soru çözümüne focuslanıcaksın ama tekrar 9 müfredatında daha önemli şu an sonuç olarak sınavların hepsi artık klasik oluyor.

Normal bir gün geçirin ve gün içinde ne yaptığınızı not alın uyandığınınız andan yatdığınız ana kadar gece inceleyin ne yapıyorsunuz diye o vakitde hangi saatlerde ders çalışabilirim diye kendinize vakit ayırmaya çalışın atıyorum 12'den 14'e kadar PC oynuyorsunuz bunun yerine ders çalışın veya günlük yaptığınızı chatgpt yardımı ile kendinize bir program oluşturun

Kardeşim öncelikle dersi derste dinle yeter gerisi gelir eve gel aç o konuyu ne anlattı ben ne anladım kolay bi kaynaktan soru çöz baktin çözebeiliyorsun bitir o kaynaktan bir üstüne geç çözemiyosanda aç youtubede 500 tane hoca var beğendiğin birinde iyice kafanı vererek dinle gerekirse 1.25x hıza al soru çözmek istemiyomusun çözme ama kendini buna alıştırma en azından tekrar yap sorusunu ertesi gün çöz ama tekrar sakın erteleme böyle böyle düzelir unutma dönem sonu notları yksde seni çok kişinin önüne atıcak gördük geçirdik

Çok teşekkürler bu arada bende 9.sınıfım ve dediklerinizi uygulayacağım.

Hocalarım dediklerinizi uygulayacağım, zaman yönetimi konusu ve planlamayı beceremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…