9. sınıfta ders çalışmaya başlanırsa dersler toparlanabilir mi?

699956

Centipat
9. sınıf öğrencisiyim 7 ay geçti ilk dönemi 85.2 ortalama ile kapattım deneme sonuçlarım çok kötüydü oyun bağımlılığım vardı. Şu anda geçti galiba hiçbir oyunu açma hevesim yok. Ortalama bir Anadolu lisesindeyim ilin en iyi 7. lisesi diyelim öğretmenlerimden memnunum dersleri çok iyi anlatıyorlar. 2. dönem çok kötü geçiyor dersleri dinliyemiyorum sıkılıyorum sınavlar başlayacak 2 haftaya çok stres yapıyorum. Hedefim ileride bilgisayar mühendisi olmak zaten teknolojiye çok hevesliyim ortaokulda LGS zamanında yaşadığım pişmanlık beni kendime getirdi akıllandım potansiyelimi kullanamadım ortaokulda ders çalışmak istiyorum başarılı olmak istiyorum ailemi gururlandırmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım treni kaçırdım mı? İlk defa kendime telefon satın aldım ve çok bakmaya başladım ramazan bitsin satacağım bilgisayarım derslerde kullanacağım. Ayrıca bir kıza gönlümü kaptırdım galiba ama kimseyi sevmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor. Bu illetden de kurtulmam lazım elimde imkanlar var bunu fırsata çevirmek istiyorum. İyi günler.

Ben 11'im ve temelim hiç yok, 12'de sıfırdan başlayacağım sıkı bir tempo ile 50k falan girerim diye tahmin ediyorum sen daha 9'sun hiç takılmana gerek yok.

Daha 9. sınıfsın. Dersten geç yeter. Aşık oldum demişsin. O da seni seviyorsa yaşa hayatını. Duygularını bastırmaya çalışma.

Kafandaki düşünceleri bir kenara çekmek için spora başlayabilirsin.

Daha 9. sınıfsın. Dersten geç yeter. Aşık oldum demişsin. O da seni seviyorsa yaşa hayatını. Duygularını bastırmaya çalışma.
O kadar basit değil herşey.

O kadar basit değil her şey.

Öyle. Ben ilk 50K'ya gireceğim. Temelim yok diyorum ama geçen denemede AYT Türkçe 31 net civarı gelmişti hiç kasmadan, sıfır çalışma ile böyle yapmıştım.

Bilmiyorum belki ben dersi hocadan öğrenip kafama yazıyorumdur değişir kişiden kişiye.

O kadar basit değil her şey.

Ya bilmiyorum "zargana" denilecek biriyim 45 kg 1.80 boy dalga konusu oluyorum bazen sıska vs. bir de ailem falanda nasıl bakar bilmiyorum zor.

9. sınıf 2. dönemi çok zor değil sakin olup sınavlara kadar çalışsan halledersin ayrıca hiçbir şey için geç değil, 9 ve 10 konularını 11-12 de zaten hatırlamayacaksın. Benim sana önerim matematik konularını iyice kafana oturt 11-12 de çok işine yarayacak bir de denemeleri çok kafaya takma ortaokul denemelerine göre çok daha zorlanır herkes, çünkü soru sayısı ve konu dağılımı çok fazla. Kısacası dersini çalışıp hayatın tadını çıkarmaya bak.

Tamam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…