9. sınıfta derslere çalışırsam başarabilir miyim?

Seraphic_İnf

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Ben karne notu ile bir okula gittim ama bir korkum var. Önceden ortaokulda yazılılarda sınıfta biraz kopya bazı öğretmenlerde çok sıkmazdı. Güzel geçerdi yazılılar. Ama liseye gelince hepsi klasik olacakmış. Gözümü korkuttular. Test falan olmayınca korktum. Kopya verecek, çekecek, kimse de yok. Herkes benim gibi. Yazılılardan korkuyorum. Çalışırsam başabilir miyim? Sınıfta kalmak istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçen yıl liseye başladıgımda bende böyleydim klasik sorulardan korkma çoğu zaman şıklılardan daha iyiler bazı hocalar yorum yaparsan veya işlemden bile puan veriyor ayrıca son gun çalışma ortaokuldaki gibi lisede ilk yılınsa yemiyor o 9. sınıfta en az 1 hafta önceden başla çalışmaya çoğu ders kolay zaten kopya dersen kopyanın âlası dönüyor lisede klasik falan deme benim bir arkadaşım hoca telefona bakarken yanındakinin kağıdını alıp çözüp geri vermişti sınavda ama istisnaydı çok da bokunu çıkarmayın kolay gelsin.

Zamanını ayırdığın için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…