9.sınıfta devamsızlık silme var mı?

Arkadaşlar merhaba. Ben 9. sınıf öğrencisiyim. Okula alışamadığım için bir süre öğleden sonra kaçtım ve devamsızlık birikti. Babama bugün mesaj gitmiş devamsızlık yüzünden. Babam diyor ki gider dilekçe ile sildiririm. Bu mümkün mü? Özel durumlar da var arada.

Bu arada hocam gideceksiniz çabuk gidin milli eğitimde çalışan bir akrabam var artık üstünden belli bir süre geçen devamsızlıklara rapor olmadığı sürece düzenleme yapılamıyor demişti bana bir ara hâlâ var mıdır yok mudur bilemiyorum erken gitmenizde fayda var.

Bu arada hocam gideceksiniz çabuk gidin milli eğitimde çalışan bir akrabam var artık üstünden belli bir süre geçen devamsızlıklara rapor olmadığı sürece düzenleme yapılamıyor demişti bana bir ara hâlâ var mıdır yok mudur bilemiyorum erken gitmenizde fayda var.
Hiç öyle birşey olduğunu sanmam.

Ben dönemin sonunda 20 özürsüz devamsızlığı, özürlüye çevirmiştim. Herhangi bir rapor, dilekçe falanda vermedim. Eğer okul üst düzey bir okul değilse, rapor falan takacaklarını sanmam.

Hiç öyle bir şey olduğunu sanmam.

Ben dönemin sonunda 20 özürsüz devamsızlığı, özürlüye çevirmiştim. Herhangi bir rapor, dilekçe falan da vermedim. Eğer okul üst düzey bir okul değilse, rapor falan takacaklarını sanmam.

Bilemiyorum hocam bana böyle demişti kendisi yine de erkenden çözmek iyidir diye düşünüyorum sonradan ne olacağını bilemez.

Devamsızlık sildirme diye bir şey yok. En fazla özürlüye aktarıyorlar da bazı okullar silebiliyor da yaptıkları yasal değil. Gene de önce sildirmeleri için talep edin, silmezlerse eğer özürlüye aktarırsınız.

1 haftalık şeyleri sildirceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı