alonedavar Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 17 Haziran 2020 #1 Önümüzdeki hafta sorumluluk sınavı olacakmış şu an 10.sınıfım 10.sınıfın ilk dönemi edebiyattan geçtim fakat 9.sınıfta edebiyattan kaldım. Ben önümüzde ki hafta sınava girecek miyim yoksa sadece 10.sınıflar için mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
Önümüzdeki hafta sorumluluk sınavı olacakmış şu an 10.sınıfım 10.sınıfın ilk dönemi edebiyattan geçtim fakat 9.sınıfta edebiyattan kaldım. Ben önümüzde ki hafta sınava girecek miyim yoksa sadece 10.sınıflar için mi?
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Haziran 2020 #2 Edebiyattan sorumluluk vermiyorlar diye biliyorum. Dil anlatım için var sorumluluktan kalma. Yinede e-okuldan kontrol edebilirsin.
Edebiyattan sorumluluk vermiyorlar diye biliyorum. Dil anlatım için var sorumluluktan kalma. Yinede e-okuldan kontrol edebilirsin.
Nobody_TR Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 319 Çözümler 3 Yer Black Mesa, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #3 Makoto Itou dedi: Edebiyattan sorumluluk vermiyorlar diye biliyorum. Dil anlatım için var sorumluluktan kalma. Yinede e-okuldan kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim edebiyat baraj ders ve mesleklerde hem edebiyat hem meslek dersi baraj bunlardan kalırsan sorumluluk sınavına girersin.
Makoto Itou dedi: Edebiyattan sorumluluk vermiyorlar diye biliyorum. Dil anlatım için var sorumluluktan kalma. Yinede e-okuldan kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim edebiyat baraj ders ve mesleklerde hem edebiyat hem meslek dersi baraj bunlardan kalırsan sorumluluk sınavına girersin.
Skylake_0 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart : Asus ROG Maximus VIII Hero CPU : Intel® Core™ i7-6700K 4.40GHz OC GPU : NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER RAM : 16 GB (8x2) 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2023 #4 Eğer 9. Sınıfta edebiyattan kaldıysan 10. Sınıfa nasıl geçtin