umut temelci Yoctopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor?
İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor?
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2024 #2 umut temelci dedi: İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitime devam edemezsiniz maalesef mesleki eğitim merkezi ya da açık öğretime devam edebilirsiniz.
umut temelci dedi: İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitime devam edemezsiniz maalesef mesleki eğitim merkezi ya da açık öğretime devam edebilirsiniz.
5 54345ee Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 umut temelci dedi: İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Açıktan devam etmen gerek.
umut temelci dedi: İki kere 9.sınıfta kaldim ne yapmam gerekiyor? Tekrar baslayabiliyor muyum yoksa hakkım doldu mu? Açıktan mı devam etmem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Açıktan devam etmen gerek.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2024 #4 54345ee dedi: Açıktan devam etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Bence mesleki eğitim merkezinde çıraklığa başlaması daha mantıklı.
54345ee dedi: Açıktan devam etmen gerek. Genişletmek için tıkla... Bence mesleki eğitim merkezinde çıraklığa başlaması daha mantıklı.
5 54345ee Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #5 263721 dedi: Bence mesleki eğitim merkezinde çıraklığa başlaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bende meslek lisesinde staj yaptım bu sene fabrikada çok zordu haftada 3 gün olmasına rağmen çıraklıkta 5 gün diye biliyorum daha yorucu olur.
263721 dedi: Bence mesleki eğitim merkezinde çıraklığa başlaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bende meslek lisesinde staj yaptım bu sene fabrikada çok zordu haftada 3 gün olmasına rağmen çıraklıkta 5 gün diye biliyorum daha yorucu olur.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Haziran 2024 #6 54345ee dedi: Bende meslek lisesinde staj yaptım bu sene fabrikada çok zordu haftada 3 gün olmasına rağmen çıraklıkta 5 gün diye biliyorum daha yorucu olur. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi.
54345ee dedi: Bende meslek lisesinde staj yaptım bu sene fabrikada çok zordu haftada 3 gün olmasına rağmen çıraklıkta 5 gün diye biliyorum daha yorucu olur. Genişletmek için tıkla... 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi.
5 54345ee Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 263721 dedi: 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi. Genişletmek için tıkla... O da doğru.
263721 dedi: 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi. Genişletmek için tıkla... O da doğru.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 21 Haziran 2024 #8 263721 dedi: 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Belki farklı bir sebepten kalmıştır hocam. Hemen yargılamak gerek.
263721 dedi: 9. sınıfta 2 kere kalan birisi açık da ne yapabilir abi meslek öğrensin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Belki farklı bir sebepten kalmıştır hocam. Hemen yargılamak gerek.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #9 Örgün eğitim hakkın artık yok, açığa geçmek zorundasın. AnotherJourney dedi: Belki farklı bir sebepten kalmıştır hocam. Hemen yargılamak gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen, hocalar kafasına takıp 2 yıl boyunca derslerden bıraktı.
Örgün eğitim hakkın artık yok, açığa geçmek zorundasın. AnotherJourney dedi: Belki farklı bir sebepten kalmıştır hocam. Hemen yargılamak gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen, hocalar kafasına takıp 2 yıl boyunca derslerden bıraktı.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 21 Haziran 2024 #10 Cem Özmen dedi: Örgün eğitim hakkın artık yok, açığa geçmek zorundasın. Aynen, hocalar kafasına takıp 2 yıl boyunca derslerden bıraktı. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan bahsetmiştim hocam.
Cem Özmen dedi: Örgün eğitim hakkın artık yok, açığa geçmek zorundasın. Aynen, hocalar kafasına takıp 2 yıl boyunca derslerden bıraktı. Genişletmek için tıkla... Devamsızlıktan bahsetmiştim hocam.