3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 11 Eylül 2022 #11 Hocam isterseniz bölmeli defterler var onlardan alabilirsiniz ben öyle kullanıyorum çantamda fazla ağırlık olmasın diye hem bu şekilde defter unutma gibi bir durumunuzda olmaz tek sıkıntısı biraz az sayfası olması.
Hocam isterseniz bölmeli defterler var onlardan alabilirsiniz ben öyle kullanıyorum çantamda fazla ağırlık olmasın diye hem bu şekilde defter unutma gibi bir durumunuzda olmaz tek sıkıntısı biraz az sayfası olması.
Detroit996 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 125824 dedi: 9.sınıf olduğun için ilk gün tanışma yaparlar ders olmaz zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Ben lise 2 de kaldım‚ Anadolu'dan bilişim mesleğe geçtim ilk gün ne yapacağımı bilmiyorum.
125824 dedi: 9.sınıf olduğun için ilk gün tanışma yaparlar ders olmaz zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Ben lise 2 de kaldım‚ Anadolu'dan bilişim mesleğe geçtim ilk gün ne yapacağımı bilmiyorum.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.562 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #13 T.t dedi: Bir not defteri ile kalem götürsem olur mu? İlk gün için. Genişletmek için tıkla... İlk gün defterler için gerekli bilgilendirmeyi yaparlar hocam.
T.t dedi: Bir not defteri ile kalem götürsem olur mu? İlk gün için. Genişletmek için tıkla... İlk gün defterler için gerekli bilgilendirmeyi yaparlar hocam.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 11 Eylül 2022 #14 Kaynak kitaplarını almadıysan hiçbir şey yapma. İlk gün git hangi dersin nasıl işleneceğini gör. Belki de defter yerine kaynaktan ilerleyebilirsiniz.
Kaynak kitaplarını almadıysan hiçbir şey yapma. İlk gün git hangi dersin nasıl işleneceğini gör. Belki de defter yerine kaynaktan ilerleyebilirsiniz.
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 11 Eylül 2022 #15 ElonMusk dedi: Hocam ders kitaplarını almaya gitmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ders kitapları okulun ilk günü temin edilmiyor mu? Ben öyle biliyorum.
ElonMusk dedi: Hocam ders kitaplarını almaya gitmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ders kitapları okulun ilk günü temin edilmiyor mu? Ben öyle biliyorum.
Mr White Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 126 11 Eylül 2022 #16 ElonMusk dedi: Hocam ders kitaplarını almaya gitmediniz mi? Genişletmek için tıkla... İlk gün dağıtılmıyor mu?
ElonMusk dedi: Hocam ders kitaplarını almaya gitmediniz mi? Genişletmek için tıkla... İlk gün dağıtılmıyor mu?
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #17 452252 dedi: Ders kitapları okulun ilk günü temin edilmiyor mu? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende geçen sene ilk gün vermemişlerdi bize.
452252 dedi: Ders kitapları okulun ilk günü temin edilmiyor mu? Ben öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende geçen sene ilk gün vermemişlerdi bize.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Eylül 2022 #19 Hocam kredisi yüksek olan dersler için defter alın. 1 - Matematik. 2 - Fen dersleri (varsa) 3 - Hangi dersler ise işte. Ben 48 yapraklı defter kullanıyorum, Gayet yeterli oluyor (1 yıl için) Eksik yazarım. (Gereksiz kelimeleri yazma) Yazıda ufak olur. (Ben tüm derslerde kareli kullanıyorum kelimeleri 1 kare içine sığdırıyorum.) Matematik defterini soru bankaları gibi kullanın.
Hocam kredisi yüksek olan dersler için defter alın. 1 - Matematik. 2 - Fen dersleri (varsa) 3 - Hangi dersler ise işte. Ben 48 yapraklı defter kullanıyorum, Gayet yeterli oluyor (1 yıl için) Eksik yazarım. (Gereksiz kelimeleri yazma) Yazıda ufak olur. (Ben tüm derslerde kareli kullanıyorum kelimeleri 1 kare içine sığdırıyorum.) Matematik defterini soru bankaları gibi kullanın.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #20 T.t dedi: @ElonMusk Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam okulun sitesine bakın, belki kitap dağıtımını kaçırmışsınızdır, bazı/coğu okul kitap dağıtımını okullar açılmadan önce yapıyor.
T.t dedi: @ElonMusk Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam okulun sitesine bakın, belki kitap dağıtımını kaçırmışsınızdır, bazı/coğu okul kitap dağıtımını okullar açılmadan önce yapıyor.