Son Dakika Eğitim Haberleri - MEB'in yeni eğitim yılı için kitap dağıtımını ne zaman yapacağı sorgulanıyor. 5 Eylülde uyum haftası ile başlayan eğitim öğreti...
2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Okullarına yeniden kavuşmanın hayalini kuran öğrenciler, eğitime başlamada önce kitaplarına da kavuşmak istiyor.
www.ensonhaber.com
Ders kitapları, yüz yüze eğitim başladığı tarihlerde öğrencilere veriliyor. Ders kitapları ve bu yıl başlayan uygulama ile yardımcı kitaplar da ücretsiz olarak verilecek. 12 Eylül’de okullara gidecek öğrenciler, ders kitaplarını okullardan temin edecek.
Son Dakika Eğitim Haberleri - MEB'in yeni eğitim yılı için kitap dağıtımını ne zaman yapacağı sorgulanıyor. 5 Eylülde uyum haftası ile başlayan eğitim öğreti...
2022-2023 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Okullarına yeniden kavuşmanın hayalini kuran öğrenciler, eğitime başlamada önce kitaplarına da kavuşmak istiyor.
Bir kareye değil canım normal bir yazıdan çok daha ufak
Ayrıca okumuyorum sözlüden geçmek için sadece Hocada genelde nasıl böyle ufak vs vs yazıyon diyor en son defter kontrolünden 1 hafta sonrada defteri süslüyom zaten kafadan 85 alıyom np.