Aztech07 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 65 6 Nisan 2023 #21 Melloo_14 dedi: Bir de ben mesela 4 dersten kaldım aralarında edebiyat var ne olur? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz.
Melloo_14 dedi: Bir de ben mesela 4 dersten kaldım aralarında edebiyat var ne olur? Genişletmek için tıkla... bir şey olmaz.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Nisan 2023 #22 Zeki Fırıldak dedi: Ortalamanız 50 üstünde olursa kalma yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama benim bildiğim edebiyattan kalırsam sınıfta kalıyoruz var mı öyle bir şey.
Zeki Fırıldak dedi: Ortalamanız 50 üstünde olursa kalma yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ama benim bildiğim edebiyattan kalırsam sınıfta kalıyoruz var mı öyle bir şey.
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 6 Nisan 2023 #23 Melloo_14 dedi: Ama benim bildiğim edebiyattan kalırsam sınıfta kalıyoruz var mı öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavına girersiniz diye biliyorum.
Melloo_14 dedi: Ama benim bildiğim edebiyattan kalırsam sınıfta kalıyoruz var mı öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavına girersiniz diye biliyorum.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Nisan 2023 #24 Tamam teşekkürler hepinize. Zeki Fırıldak dedi: Sorumluluk sınavına girersiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Tamam teşekkürler hepinize. Zeki Fırıldak dedi: Sorumluluk sınavına girersiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...