Homels Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #11 HilmiHan dedi: Hayır tüm lise sınıfları. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşma dostum sadece 9. sınıflara geçerli 10, 11, 12 için geçerli değil.
HilmiHan dedi: Hayır tüm lise sınıfları. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşma dostum sadece 9. sınıflara geçerli 10, 11, 12 için geçerli değil.
dizzy09 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 140 15 Eylül 2023 #12 Grandvizier dedi: Bir kaynak var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Bize öyle dediler 9.sınıfım
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 15 Eylül 2023 #13 Grandvizier dedi: Bir kaynak var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Linki de bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MEB'in sitesinde de olması lazım.
Grandvizier dedi: Bir kaynak var mı hocam. Genişletmek için tıkla... Linki de bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MEB'in sitesinde de olması lazım.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #14 dizzy09 dedi: Bize öyle dediler 9.sınıfım Genişletmek için tıkla... Hocam işte bazılar sadece 9'lara geçerli diyor bazıları tüm sınıflara diyor o yüzden aklım karışık. Resmi bir kaynak iyi olur. 570015 dedi: Linki de bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MEB'in sitesinde de olması lazım. Eki Görüntüle 1944849 Genişletmek için tıkla... Çok rahatladım.
dizzy09 dedi: Bize öyle dediler 9.sınıfım Genişletmek için tıkla... Hocam işte bazılar sadece 9'lara geçerli diyor bazıları tüm sınıflara diyor o yüzden aklım karışık. Resmi bir kaynak iyi olur. 570015 dedi: Linki de bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MEB'in sitesinde de olması lazım. Eki Görüntüle 1944849 Genişletmek için tıkla... Çok rahatladım.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Eylül 2023 #15 dizzy09 dedi: Çok saçma şu bakan biran önce gitsin Genişletmek için tıkla... Sistem her zaman kötüydü ama bu kadar kötü kararlar alındığını ilk defa görüyorum gelmiş geçmiş en kötü bakan olabilir.
dizzy09 dedi: Çok saçma şu bakan biran önce gitsin Genişletmek için tıkla... Sistem her zaman kötüydü ama bu kadar kötü kararlar alındığını ilk defa görüyorum gelmiş geçmiş en kötü bakan olabilir.
dizzy09 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 140 15 Eylül 2023 #16 metilfenidat dedi: Sistem her zaman kötüydü ama bu kadar kötü kararlar alındığını ilk defa görüyorum gelmiş geçmiş en kötü bakan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ziya'yı özlüyeceğim hiç aklıma gelmezdi Muhtemelen bu sene LGS çok kolay geçenki gibi bir çok insanın hakkına girilcek
metilfenidat dedi: Sistem her zaman kötüydü ama bu kadar kötü kararlar alındığını ilk defa görüyorum gelmiş geçmiş en kötü bakan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ziya'yı özlüyeceğim hiç aklıma gelmezdi Muhtemelen bu sene LGS çok kolay geçenki gibi bir çok insanın hakkına girilcek