9. sınıfta kalınır mı?

snaljinki

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, normalde notlarımdan kalmıyorum ama önceden devamsızlığı bitirmiştim. 1 hafta önce velim okula gelip kağıt imzaladı ve o günden sonra okula gelmesem yok yazılmayacaktım 3 tane dersten kaldım ama bunun yüzünden beni bırakabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurul karar veriyor diye biliyorum ama 3 dersten kaldıysan direkt de kalabilirsin

Toplam devamsızlığın kaç ve 1 dersten kalırsan geçersin ancak 2-3 tane dersten kalırsan sorumlu geçersin 4 dersten kalırsan eğer sınıfta kalırsın 9 ve 10.sınıfların şu anki sisteminde ayrıca edebiyat dersinden kalırsan'da sorumlu geçersin. Ayrıca toplam 20 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var eğer 10.5 olursa özürsüz sınıfta kalırsınız ve toplam devamsızlıkta 30.5 olursa sınıfta kalırsınız.

Devamsızlığınız 30u geçmediyse kalmıyorsunuz 3 dersten kaldığınız için sorumlu geçiyorsunuz seneye sorumluluk sınavına gireceksiniz.

Özürsüz devamsızlığım şu an 9 onda sorun yok ama müdür yardımcısı velime notları iyiyse geçiririz demiş şimdi kalabilme ihtimalim varsa 1 puanla kaldığım ders var onu düzeltmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 dersten karılsanız sınıf tekrarı toplam 30 devamsızlıkta sınıf tekrarı. Bu iki durumdan biri yoksa geçersiniz bildiğim kadarıyla.

Şu an kalma ihtimalin yok, özürsüz devamsızlık 10'u toplam devamsızlık 30'u geçmediği sürece kalmıyorsun devamsızlıktan da.

Ya hocam ortalaman 2 dönenim ortalaması 100 degilse kalıyorsun ve benim bildigim 3 dersten kalınca kalıyorsunm ortalaman 80 olsa bile ilk dönem 3 ikinci 3 toplam 6 dersten de kalırsan kalıyorsun çoksaçma bir şey bizde şu an 50'in üstü yaparsan geçiyorsun.

Şu an kalmıyorsunuz ama yine de hocadan sözlü isteyin geçirir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…