Kerem/15 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 133 22 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, canlı derslerden neredeyse hiçbir şey anlamıyorum. Bu sene kalma olacak mı?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler.
Kerem/15 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 133 22 Şubat 2021 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi? Kalma olmayacak değil mi?
LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi? Kalma olmayacak değil mi?
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 22 Şubat 2021 #4 LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Umarım. Yoksa korona olmadan sınavlar bitmez. Bir de 2 hafta art arda sınav yapacaklarmış. Zaten eğitim sağlıktan daha önemli!
LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Umarım. Yoksa korona olmadan sınavlar bitmez. Bir de 2 hafta art arda sınav yapacaklarmış. Zaten eğitim sağlıktan daha önemli!
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #5 Kerem/15 dedi: Kesin bilgi mi? Kalma olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ama yok diye biliyorum. Taylan Dinler dedi: Umarım. Yoksa korona olmadan sınavlar bitmez. Bir de 2 hafta art arda sınav yapacaklarmış. Zaten eğitim sağlıktan daha önemli! Genişletmek için tıkla... Dostum Twitter da 1.000.000 falan tweet almış bu konu merak etme.
Kerem/15 dedi: Kesin bilgi mi? Kalma olmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ama yok diye biliyorum. Taylan Dinler dedi: Umarım. Yoksa korona olmadan sınavlar bitmez. Bir de 2 hafta art arda sınav yapacaklarmış. Zaten eğitim sağlıktan daha önemli! Genişletmek için tıkla... Dostum Twitter da 1.000.000 falan tweet almış bu konu merak etme.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Sınavlar iptal olmayacak. Bakan Son tweetinde belirtti. Bknz: Sürprizbozan
LorenzoMatterhorn dedi: Hayır. Zaten büyük ihtimal sınavları da iptal ederler. Genişletmek için tıkla... Sınavlar iptal olmayacak. Bakan Son tweetinde belirtti. Bknz: Sürprizbozan
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 Azulaa dedi: Sınavlar iptal olmayacak. Bakan Son tweetinde belirtti. Bknz: Sürprizbozan Eki Görüntüle 890934 Genişletmek için tıkla... Ben zaten ondan sonrasından bahsediyorum. O dün paylaşıldı ben bugün için konuşuyorum.
Azulaa dedi: Sınavlar iptal olmayacak. Bakan Son tweetinde belirtti. Bknz: Sürprizbozan Eki Görüntüle 890934 Genişletmek için tıkla... Ben zaten ondan sonrasından bahsediyorum. O dün paylaşıldı ben bugün için konuşuyorum.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 22 Şubat 2021 #8 https://twitter.com/search?q=#ertelemedeğiliptalistiyoruz&src=trend_click&vertical=trends 799B Tweet atılmış. Umarım iptal olur.
https://twitter.com/search?q=#ertelemedeğiliptalistiyoruz&src=trend_click&vertical=trends 799B Tweet atılmış. Umarım iptal olur.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 22 Şubat 2021 #9 Kerem/15 dedi: Arkadaşlar, canlı derslerden neredeyse hiçbir şey anlamıyorum. Bu sene kalma olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocamız ile konuşmuştuk bu konuyu, kalma olacağını söyledi ama hiçbir öğretmenin bırakacağını sanmam demişti.
Kerem/15 dedi: Arkadaşlar, canlı derslerden neredeyse hiçbir şey anlamıyorum. Bu sene kalma olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocamız ile konuşmuştuk bu konuyu, kalma olacağını söyledi ama hiçbir öğretmenin bırakacağını sanmam demişti.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #10 Hocamız söylemişti bize. Notla kalma varmış ama devamsızlıktan kalma yokmuş. Sınavlar da iptal olmayacak bu arada.
Hocamız söylemişti bize. Notla kalma varmış ama devamsızlıktan kalma yokmuş. Sınavlar da iptal olmayacak bu arada.