Merhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
kolayMerhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum Eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
Merhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
Yok ama mimlenmemeye dikkat et ben çok zorluk yaşamıştım insanlar aşırı zorba. Zorbalığa karşı zorba ol ben olmadığım için pişmanım.Merhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum Eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
Zorbalıgı mızah uzerınden dondurmezsen asaıl o zaman mımlenır, dıslanırsın. Cocuksun daha. Isın basında aranı bozma ınsanlarla durdugun yerde.Yok ama mimlenmemeye dikkat et ben çok zorluk yaşamıştım insanlar aşırı zorba. Zorbalığa karşı zorba ol ben olmadığım için pişmanım.
İşte hocam bende ondan korkuyorum ilk 2 gün yokum yaniİlk günden arkadaş grubu oluşuyor zaten kendini sıkma samimi ol herkesle kaynaşırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.