Yok hocam öyle değil bende benim lisemin önceden ortaokuluda var ama orta okul dan geçen bi %30 falan heralde daha az da olabilir veya %10 daha fazla falanHiçbir sıkıntı çıkmaz. Zaten kimse birbirini tanımıyor olacak.
Yok hocam öyle değil bende benim lisemin önceden ortaokuluda var ama orta okul dan geçen bi %30 falan heralde daha az da olabilir veya %10 daha fazla falanHiçbir sıkıntı çıkmaz. Zaten kimse birbirini tanımıyor olacak.
Yok hocam öyle değil bende benim lisemin önceden ortaokuluda var ama ortaokuldan geçen bir %30 falan herhalde daha az da olabilir veya %10 daha fazla falan.
Eyvallah hocam teşekürler tabsiyeniz içinHiçbir sıkıntı çıkmaz. Zaten kimse birbirini tanımıyor olacak.
Gitsin herkesle arasını bozsun demiyorum ben de "Zorbalığa karşı zorba olsun" diyorum.Zorbalıgı mızah uzerınden dondurmezsen asaıl o zaman mımlenır, dıslanırsın. Cocuksun daha. Isın basında aranı bozma ınsanlarla durdugun yerde.
Neden zor olsun 2 günden ne olacak.Merhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum Eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.