9. sınıfta kaynaşmak zor mu?

Hiçbir sıkıntı çıkmaz. Zaten kimse birbirini tanımıyor olacak.
Yok hocam öyle değil bende benim lisemin önceden ortaokuluda var ama orta okul dan geçen bi %30 falan heralde daha az da olabilir veya %10 daha fazla falan

Yok hocam öyle değil bende benim lisemin önceden ortaokuluda var ama ortaokuldan geçen bir %30 falan herhalde daha az da olabilir veya %10 daha fazla falan.

Yine de sıkıntı olmaz. Kesinlikle yine kimseyi tanımayan biri çıkar. Biraz sohbet etmeye çalışırsan 2 hafta bir grup bulursun takılacak. Tek tavsiyem ilk günün tadını çıkar, maalesef diğer günler pek o gün gibi olmuyor

Şöyle söyleyeyim sen istemesen bile kendini aralarında bulabilirsin. Kaynamış sohbet muhabbet eder şekilde.

Zorbalıgı mızah uzerınden dondurmezsen asaıl o zaman mımlenır, dıslanırsın. Cocuksun daha. Isın basında aranı bozma ınsanlarla durdugun yerde.
Gitsin herkesle arasını bozsun demiyorum ben de "Zorbalığa karşı zorba olsun" diyorum.

Merhaba iyi sosyaller, yeni bir yere taşındım ve okulum Eylül'ün birinde başlayacak ancak ben okula 2 gün sonra gideceğim. Kaynaşmam zorlaşır mı bilen var mı? 9. sınıfım.
Neden zor olsun 2 günden ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…