9. sınıfta matematiğe Eyüp B. ile nasıl çalışılır?

MECHİRON

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene 10.sınıfa geçtim 9.sınıf matematik konularını iyice anlamak ve bilmek için tekrar edeceğim rehber matematik ve diğer kanalların anlatımı pek hoşuma gitmiyor. Eyüp B'nin hangi oynatma listesini izlemeliyim? Bizde müfredat biraz değişti aşağıda gördüğünüz gibi.

Ekran görüntüsü 2025-07-05 135345.png
Ekran görüntüsü 2025-07-05 135354.png

İnsanlarda Eyüp hoca fanboyluğu oluştu saçma bir şekilde. Eyüp hocadan ilerlemek zorunda değilsin. Bu kısmı kişisel olacak ancak şunu da eklemek istiyorum bana göre konu anlatımı olarak çoğu hocadan baya zayıf. Soru çözümleri evet verimli ve güzel. Size tavsiyem bıyıklı matematik gibi kanallardan 9. sınıf özel konu anlatımlarıyla ilerlemeniz olacaktır.

İnsanlarda Eyüp hoca fanboyluğu oluştu saçma bir şekilde. Eyüp hocadan ilerlemek zorunda değilsin. Bu kısmı kişisel olacak ancak şunu da eklemek istiyorum bana göre konu anlatımı olarak çoğu hocadan bayağı zayıf. Soru çözümleri evet verimli ve güzel. Size tavsiyem bıyıklı matematik gibi kanallardan 9. sınıf özel konu anlatımlarıyla ilerlemeniz olacaktır.

Amacım fanboyluk yapmak falan değil. İnsanlar oldukçe beğeniyor ve övüyor. Dediğim diğer kanalların konu anlatımı hoşuma gitmedi. Mert Hoca ya da Eyüp B'nin hangi oynatma listesiyle ilerlemem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım fanboyluk yapmak falan değil. İnsanlar oldukçe beğeniyor ve övüyor. Dediğim diğer kanalların konu anlatımı hoşuma gitmedi. Mert hoca ya da Eyüp B'nin hangi oynatma listesiyle ilerlemem lazım?

Mert hocayı öneririm o zaman.10. sınıfta ben de mert Hoca'dan dinlemiştim, gayet verimli ve yeterli olmuştu. Ayrıyeten bu yıl YKS'ye girmiş birisi olarak özellikle 345'in matematik deneme soru çözümlerini incelersen insanların Tanrı yerine koyduğu Eyüp hoca ile öbür matematikçilerin farkını anlayabilirsin. Eyüp b iyi bir matematikçi ancak çok çok fazla abartılıyor. Anıl hoca, Şükrü hoca gibi insanlar da var bu ülkede. Fazla uzattım kısacası ara sınıflarda Eyüp hocayı tavsiye etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mert hocadan ilerleyin. Anlatımı sade ve anlaşılır. EyüpB TYT(9 ve 10. sınıf)'i fazla üstünde durmuyor. Kendisini AYT'de tanıtmış bir hoca. Bu yüzden verim almak istiyorsan Mert hoca bence en iyisi. AYT kısmında Eyüp hocayı izle.

Ayrıca yukarıda da okuduğun gibi konu anlatımları konuyu sıfır bilene anlatır gibi değil, var olanın üstüne koyan bir hoca. Yani temel yoksa veya zayıfsa anlatacağı şeyin de ipin ucunu kaçırırsın. Ağır bir tarzı var.

Bu sene 10.sınıfa geçtim 9.sınıf matematik konularını iyice anlamak ve bilmek için tekrar edeceğim rehber matematik ve diğer kanalların anlatımı pek hoşuma gitmiyor. Eyüp B'nin hangi oynatma listesini izlemeliyim? Bizde müfredat biraz değişti aşağıda gördüğünüz gibi.

Eki Görüntüle 2528117Eki Görüntüle 2528118

Kardeşim kimden ilerlersin bilmem ama mantık ve küme konusunu çok iyi çalış. TYT-AYT ÖSYM mutlaka soruyor. Fonksiyona da çok iyi bak çünkü AYT'nin temeli.

İnsanlarda Eyüp hoca fanboyluğu oluştu saçma bir şekilde. Eyüp hocadan ilerlemek zorunda değilsin. Bu kısmı kişisel olacak ancak şunu da eklemek istiyorum bana göre konu anlatımı olarak çoğu hocadan bayağı zayıf. Soru çözümleri evet verimli ve güzel. Size tavsiyem bıyıklı matematik gibi kanallardan 9. sınıf özel konu anlatımlarıyla ilerlemeniz olacaktır.

Katılıyorum bence rehber matematik konu anlatımları daha iyi.

Kardeşim kimden ilerlersin bilmem ama mantık ve küme konusunu çok iyi çalış. TYT-AYT ÖSYM mutlaka soruyor. Fonksiyona da çok iyi bak çünkü AYT'nin temeli.
Kümeler yeni müfredatta kaldırıldı diye biliyorum hocam. Kümeler olmadan matematik (?) tartışılır.

Düzeltme: Mantık ve Kümeler konuları sadeleştirilmiş. İntegral tamamen kaldırılmış.

Kümeler yeni müfredatta kaldırıldı diye biliyorum hocam. Kümeler olmadan matematik (?) tartışılır.

Arkadaşın attığı sitede kümeler konusu yazıyor. Kaldırıldıysa kötü olmuş cidden. Benim gibi eşit ağırlıkçılar için küme, mantık gibi her sene çıkan kek konuların kalkması kötü :).Ve dediğiniz gibi her ne kadar kolay olsa da matematiğin temel konularındandır.

Mert hocadan ilerleyin. Anlatımı sade ve anlaşılır. EyüpB TYT(9 ve 10. sınıf)'i fazla üstünde durmuyor. Kendisini AYT'de tanıtmış bir hoca. Bu yüzden verim almak istiyorsan Mert hoca bence en iyisi. AYT kısmında Eyüp hocayı izle.

Ayrıca yukarıda da okuduğun gibi konu anlatımları konuyu sıfır bilene anlatır gibi değil, var olanın üstüne koyan bir hoca. Yani temel yoksa veya zayıfsa anlatacağı şeyin de ipin ucunu kaçırırsın. Ağır bir tarzı var.
müfredat değiştiği için bize uygun bir oynatma listesi yok sanırım en mantıklısı rehber matematikle ilerlemek olucak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı