9. sınıfta matematik ve kimyadan kalınırsa, sınıfta kalınır mı?

Ferdikartal09

Decapat
Merhabalar 9.sınıfım ve biz ilk dönem sınav olduk sadece 1. sınavları olduk sadece matematik ve kimyadan kalıyorum kalma olur mu sınıf tekrar eder miyim?

Müfredat şu an değişti mi bilmiyorum. Fakat dil ve anlatım dersinden kalmadıysan ve ortalaman %50'nin altında değilse kalmazsın.

Merhabalar 9.sınıfım ve biz ilk dönem sınav olduk sadece 1. sınavları olduk sadece matematik ve kimyadan kalıyorum kalma olur mu sınıf tekrar eder miyim?
Her sıınıf seviyesi için bir furyadır. Şu dersten kalırsan sınıfı geçemiyormuşsun denir. 12.sınıfta benim gibi pişman olmamak için çalışmanızı önermekle birlikte bu sene sınıfta kalma olacağını zannetmiyorum. 12.sınıf öğrencisi olarak uzaktan eğitimden hiçbir şey anlamıyorum. Çoğu insan da aynı durumda.

Edebiyat dersiniz ve genel ortalamanız 50 üstüyse bir sıkıntı olmayacaktır. Ki kalsanız dahi sorumlu olarak geçiyorsunuz yine.

Edebiyat dersiniz ve genel ortalamanız 50 üstüyse bir sıkıntı olmayacaktır. Ki kalsanız dahi sorumlu olarak geçiyorsunuz yine.

Matematik 50'nin altında ama genel ortalamam 67 ve Türk dili edebiyatı dersim 70. matematikten sorumluluk sınavına girmek zorunda mıyım?

Sorumluluk sınavına girersin, sınıfta kalmazsın. Öğretmenlerin ile konuş, en sağlıklı bilgiyi öğretmenlerin verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…