9. sınıfta matematikten 46 aldım

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Anadolu lisesinde okuyorum matematiğim çoğunlukla yüzdü şu zamana kadar. Şimdi yeni müfredattan dolayı matematiğe alışamadım zaten sınavlardada hep dikkat hatalarından gitti. Hocamızda küçük eşit yerine büyük eşit yazdığım içinde 10 puanı birden kırdı bu olay birkaç dikkatsizlikle gelincede olanlar oldu ve 46 oldu notum. Diğer derslerim 90'dan fazla ama matematik 49 gelince not ortalamam 75 oldu. Sadece 5 sınav e-Okul'a girildi. Sözlülere 100 girerim diyor hocamız ailemin yüzüne bakamıyorum ikinci yazılılarda düzelip not ortalamamı 95'lere çıkarabilir miyim? Ailemin yüzüne bakamıyorum. Çok da çalışmıştım.

Mufredat gecen seneye gore kolaylastirildi. Gercekten calisirsan 95 alirsin. O dikkat hatasi sorunun tamamini siliyor fark etmissinizdir.

Geçmiş olsun. Bir şey olmaz sözlülere iyi girerler ikinci sınavı da iyi geçirirsiniz sadece şu andan itibaren düzenli çalışın yeter. Aileniz de biraz kızar en fazla çok takmayın.

Geçmiş olsun. Bir şey olmaz sözlülere iyi girerler ikinci sınavı da iyi geçirirsiniz sadece şu andan itibaren düzenli çalışın yeter. Aileniz de biraz kızar en fazla çok takmayın.

Teşekkürler.

Mufredat gecen seneye gore kolaylastirildi. Gercekten calisirsan 95 alirsin. O dikkat hatasi sorunun tamamini siliyor fark etmissinizdir.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı