9. sınıfta matematikten düşük aldım

Daha fazla  
Arkadaşlar cok kötü hissediyorum üniversite sınavı bu yüzden çöpe gidebilir mi çok kötü yerlere mi giderim çok stres oldum babamlar benim için çalışıyor benim aldığım nota bakın bende çok çalıştım tum kitaptaki sorular bitti ama kümeler çok zordu yapamadım ne yapmalıyım üniversitesi sınavım boşa gider mi 65 civarı bir şey bekliyorum. Bu arada proje okuluna gidiyorum Anadolu lisesi.

Arkadaşlar cok kötü hissediyorum üniversite sınavı bu yüzden çöpe gidebilir mi çok kötü yerlere mi giderim çok stres oldum babamlar benim için çalışıyor benim aldığım nota bakın bende çok çalıştım tum kitaptaki sorular bitti ama kümeler çok zordu yapamadım ne yapmalıyım üniversitesi sınavım boşa gider mi 65 civarı bir şey bekliyorum. Bu arada proje okuluna gidiyorum Anadolu lisesi.

Sadece 1 sınavla üniversite sınavınız çöp olmaz ama daha fazla çalışmanız lazım.

2.sınavda falan toparlarsan sıkıntı olmaz 1 tane düşük not seni sıkıntıya sokmaz. Ben 28 aldım bak :D Hocanın yüzüne bakmaya utanmıştım notlar açıklanırken ancak yapacak bir şey yok yani dünyanın sonu değil. 2.sınavda bir şekilde toparlanmaya çalışacağız. (Ben de 9.sınıfım ve ben de Anadolu lisesinde okuyorum)

Hocam bende 9'um bende 53 aldım yani çok sıkıntı olmaz sözlüler falan düzeltir onları çalışırsınız 2. sınavı düzeltirsiniz. Sanırım ortaokul'dan kalma alışkanlıklarla alındı o not çünkü bende de aynısı oldu :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı