9. sınıfta matematikten kalınırsa ne olur?

syquee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 9. sınıfa gidiyorum ve bugün matematik yazılısına girdik, video izleyip çalışmama rağmen sınavım çok kötü geçti 40 ya da 50'nin altında bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video izlemek yerine bol soru çözerek çalış, sadece video izlerseniz ilgili konuda aktif rol almadığınız için bir işe yaramaz.

MEB'in sınıf geçme yönetmeliğini gözden geçirmeni öneririm, geçen seneye göre daha sıkıntılı oldu diye biliyorum.

Merhaba, 9. sınıfa gidiyorum ve bugün matematik yazılısına girdik, video izleyip çalışmama rağmen sınavım çok kötü geçti 40 ya da 50'nin altında bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sınıfta kalmada tek dersten kalınınca kalınmıyor diye biliyorum. Ayrıca sözlü, proje vb. bir sürü etmen var not konudunda. Hemen kaldım diye ağlamayın. Zaten sınıfta kalmak o kadar kolay değil. 40-50 aldıysanız hocanız sözlünüzden fazla puan verir 50'nin üstüne çıkar o not.

Üstat öncelikle alacağın 40 ya da 50 not seni dersten kalmana sebep olmaz sadece 2. yazılına daha fazla önem vermen için bir işaret onun için yapman gerekenler bolca soru çözmek soruları çözemiyorum yapamıyorum diyorsanda ilk önce nelerde takılı kalıyorsun örnek mantık konusu gibi ilk önce konuyu iyice öğren defterinden ya da ders videolarından ondan sonra, sorularda zorluk çekiyorsan soru çözüm videoları izle izlerken ilk önce kendin çözmeye çalış ondan sonra videoyu devam ettir eksiğini net bir şekilde görürsün. Ek olarak matematik dersi nankördür onunla ilgilenirsen o seninle ilgilenir sen onu bırakırsan o da seni bırakır. Canını sıkma daha liseye yeni başlamışsın önünde uzun bir lise hayatı var derslerini güzelce çalıştıktan sonra eğlenmene bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı