Merhaba, ben bu yıl 8.sınıfa gidiyorum. Seneye 9.sınıfım. MESEM diye bir şey varmış 4 gün çalışıp 1 gün okula gidiyormuşuz. Ben buna 9. sınıftayken geçebilir miyim? Rica ediyorum açık ve net cevap verin. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba, ben bu yıl 8.sınıfa gidiyorum. Seneye 9.sınıfım. MESEM diye bir şey varmış 4 gün çalışıp 1 gün okula gidiyormuşuz. Ben buna 9. sınıftayken geçebilir miyim? Rica ediyorum açık ve net cevap verin. Şimdiden teşekkürler...
Hayatının hatası olur tüm geçen arkadaşlarım pişman zaten normal okul kolay 9.cu sınıfta 1 gün atölye 10.sınıfta 2 gün atölye 11.sınıfta 3ders atölye matematik yok 12.ci sınıf zaten staj 3 gün işe gidiyorsun maaşta veriyorlar tercih senin.
Hocam arkadaşım gidiyor Mesem'e. 11. sınıfız şuan. O 5k alıyor ayda. 9 ay okul var toplasan 45k para. Ayrıca yaz tatili de yok. Ben yazın garsonluk yaparak 50k para kazandım ve onun 9 aylık birikimini 2.5 ayda kazandım. Çok gereksiz yani.