9. sınıfta nakil yapmanın kolay yolu var mı?

sefabgc

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Futbolcu
Arkadaşlar merhaba, ben 9.sınıfa gidiyorum ve gittiğim liseden açıkçası memnun değilim. Çoğu sefer nakil deniyorum ama çoğunda tutmuyor. Genelde fazla sıra oluyor gitmek istediğim okulun müdürü ile de konuştum sadece MEB'in onayladığını söyledi kendi isteği ile alamadığını söyledi. Yani açıkçası daha kolay gitmemin bir yolu var mıdır?(gittiğim lise 89 OBP gitmek istediğim 94)

Dönem boyunca her ay nakil başvurusu ver ama senden daha yüksek OBP'si olan biri oldugu sürece onu alacaklardır.

Dönem sonu ortalaman oradakilerden yani gitmek istediğin okuldakilerden iyise gidebiliyosun.
Her ay boyunca deniyecen dediği gibi ama 9 da pek nakil boşu olmaz 10. sınafta rahatça gidersin.

şu anlık ortalamamı yüksek tutuyorum ama bu nakil işlerinde torpil vs dönüyormu ?
Dönem sonu ortalaman oradakilerden yani gitmek istediğin okuldakilerden iyise gidebiliyosun.
Her ay boyunca deniyecen dediği gibi ama 9 da pek nakil boşu olmaz 10. sınafta rahatça gidersin.

Dönem boyunca her ay nakil başvurusu ver ama senden daha yüksek OBP'si olan biri oldugu sürece onu alacaklardır.
Peki müdürü genel olarak tanıyorum velim felan konuşsa öncelik tanıma ihtimali veya okula alma ihtimali var mıdır ?

şu anlık ortalamamı yüksek tutuyorum ama bu nakil işlerinde torpil vs dönüyormu ?
Hayır dönmüyor, sıranın başından başlanarak otomatik onaylanıyor nakiller. Kağıt üzerinde değil sonuçta, e-okul sisteminden yapılıyor. Nasıl bir torpil dönebilir?

Hayır dönmüyor, sıranın başından başlanarak otomatik onaylanıyor nakiller. Kağıt üzerinde değil sonuçta, e-okul sisteminden yapılıyor. Nasıl bir torpil dönebilir?
bende bilmediğim için sordum sonuçta belirli bir ücret karşılığı okula kayıt yapan müdür çok bide bildiğim kadarıyla müdür kendi şifresini kullanarak istediğini alabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…