9. sınıfta nasıl çalışılmalı?

ir0xy

Centipat
Daha fazla  
Bu yıl 9. sınıfa geçtim çoğu kuzenim şimdiden TYT falan çalışma ileride çok bunalırsın diyor Anadolu lisesine gidiyorum ve hedeflerim biraz yüksek. Yani sıkı çalışmalı mıyım yoksa biraz daha rahat mı takılmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim görüşüm günlük tekrar yapın ve yazılılara önem verin yeterde artar çok kasmaya gerek yok 10. sınıf bittikten sonra ciddi çalışın.

10. sınıfın 2. döneminde falan çalışmanı öneririm kardeşim. Öncelikle 9. sınıfta edebiyatın falan iyi olsun yeterli olacak lise başlangıcında.

9. sınıfın yazında yavaştan TYT konularına başlamanı öneririm LGS bitti rahatladım sanma ileride daha büyük bir boss var (YKS) 9'da ise genel olarak derslerini dinle ve asla derste not aldığın defterlerini kaybetme ya da çöpe atma ileride lazım olur.

Hedeflerin yüksekse tabikide şimdiden başlamakta fayda var. Hiç vakit kaybetme.

Yazıli haftaları çalış sadece onun dışında keyfine bak napcan şimdiden başlayıp kebap.

Öncelikle iyi akşamlar, şu anlık rahat takılabilirsiniz. Bence en uygun 11 ve 12'Ye geçiş yazında programlı çalışmak ama herkesin de kapasitesi aynı değil, eğer ben akıllıyım şaktan anlarım konuyu dersen 12'ye geçiş yazından başlayıp öyle bile halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…