9. sınıfta nasıl zorbalıktan kaçılır?

Mert_o7

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 8. sınıfım, 9. sınıf yani lise 1'e geçeceğim. Sesim oldukça ince ve hareketlerim bir kadını andırıyor çok zorbalığa uğradım. Totoş, top falan diye. Notlarım çok zayıf ve gerçekten tüm mahalle kekolarının ağır abilerin olduğu iğrenç bir liseye gideceğim gibi. Nasıl zorbalığa uğramam?

Savunma sanatları öğren hem öz güven kazanırsın hem de sana zorbalık yapanlara mokoko yapabilirsin.

Liseye geçtiğin zaman ortaokulda gibi eski haraketlerine devam etme ağır başlı ol laf söylediklerinde altta kalmasını bileceksin eğer kavga etmeye gözün yemiyorsa. Fakat üstteki arkadaşında dediği gibi spora yazılabilirsin.

Kendini yaşın küçükte olsa bir işe odakla ileride işine yarar her yönden.

4 sene sürecek LGS pişmanlığına hoş geldin! Her gün söveceğin, tiksineceğin, başka iyi liselere giden arkadaşlarının hayatına bakıp "Kafamın içine edeyim." diyeceğin 4 senelik, tiksinç bir dönem! Evet, ben de yaşadım ve yaşıyorum.

Bundan ders alıp YKS'ye bak kanka, ve en kısa zamanda açığa geçmeyi düşün. Dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun.

Tek çare spor salonu.

Biraz sert davran diyeceğim ama durum daha kötüye gidebilir. En iyisi derslerine çalış. Güzel bir puan alıp düzgün bir liseye git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…