9. sınıfta nasıl zorbalıktan kaçılır?

Kaçışın yok gibi duruyo.

Açık liseye geç.

Zorbalıktan kaçmak için açığa geçmek? Guldurmeyin

kanka sevgilinden yeni ayrılmış havası ver kekolar sever öyle adamı ( bu da bizden düşüncesi oluşur hafiften de ) hatta bir günlük sigara paran garanti diyebilirim.

Tesadüfün dibine vurmuşuz çünkü ben de şu an bilişim bölümünde yaşadım bunları ama istanbuldaysan mesela Beşiktaş'taki İTÜ gibi okullar gayet modern öğrencilerle dolu meslek lisesinin de güzeli var onlara yönelmeye bak

Açığın nesi var? Ben açıktan okuyorum.

Aslında bir şeyi yok ancak açığa geçmek gelecek hedefleyen biri için zor bir karar çünkü okul sistemi gibi kendine bir düzen kurup çalışmak daha zor gelebiliyor, çok çalışkan olmayan birine dezavantaj 9. sınıfta açığa geçmek.

8. Sınıfda aynı bende öyleydim. Sesi kafaya takma düzelir, milleti de kafaya takma sanki kendileri çok düzgün. Notlarında kötüyse ve okulu sevmiyorsan ailende izin veriyorsa açık liseye geçip bi yerlerde çıraklık yapabilirsin.

Valla lisede zorbalığa uğrayan görmedim ama uğrarsan yapacak bir şey var. Sağlam bir yumruk, dayak yersen yiyeceksin ama içinde kalmayacak.
Aynı köpekler gibi düşün ani hareket yapmazsan tehlikede olmazsın. Radarına girersen yapacak bir şey yok. Kaçarsan ısırır.

Spor yap derslerine çalış ve dua et Tek çare bu.

Aynı durumdayım çok kötü

Hocam spora başlayıp savunma sanatlarına yazılabilirsiniz. Ya da davranışlarınızda değişikliğe gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…