Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 6 Ekim 2023 #11 serdarwsy dedi: Evet yapılacak bir şey değil önce basit bir şey yapmak istiyorum Among Us gibi öncelikle dil öğrenmem gerekiyor Among Us gibi hocam savaş tarzı oyunlardan vazgeçtim şu anlık. Genişletmek için tıkla... Bence kısa bir korku oyunu yapabilirsin hem başlangıç için kolay. Hem de çok fazla kişi ilgileniyor.
serdarwsy dedi: Evet yapılacak bir şey değil önce basit bir şey yapmak istiyorum Among Us gibi öncelikle dil öğrenmem gerekiyor Among Us gibi hocam savaş tarzı oyunlardan vazgeçtim şu anlık. Genişletmek için tıkla... Bence kısa bir korku oyunu yapabilirsin hem başlangıç için kolay. Hem de çok fazla kişi ilgileniyor.
S serdarwsy Femtopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #12 Syntax Error dedi: Bence kısa bir korku oyunu yapabilirsin hem başlangıç için kolay. Hem de çok fazla kişi ilgileniyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur?
Syntax Error dedi: Bence kısa bir korku oyunu yapabilirsin hem başlangıç için kolay. Hem de çok fazla kişi ilgileniyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur?
smammama Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #13 Patika.dev isimli sitede güzel bir oyun geliştirme eğitimi vardı. serdarwsy dedi: Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur? Genişletmek için tıkla... En uygun dil.
Patika.dev isimli sitede güzel bir oyun geliştirme eğitimi vardı. serdarwsy dedi: Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur? Genişletmek için tıkla... En uygun dil.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 6 Ekim 2023 #14 serdarwsy dedi: Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Unity kullanacaksanız evet uygun.
serdarwsy dedi: Olabilir hocam hangi dili önerirsiniz öğrenmek için? C# uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Unity kullanacaksanız evet uygun.
S serdarwsy Femtopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #15 Syntax Error dedi: Unity kullanacaksanız evet uygun. Genişletmek için tıkla... Unity kullanacağım. Yardımınız için teşekkürler.
Syntax Error dedi: Unity kullanacaksanız evet uygun. Genişletmek için tıkla... Unity kullanacağım. Yardımınız için teşekkürler.