Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Ocak 2023 #11 fxtih dedi: Tarih sorumlu ders değil sorumlu ders edebiyat yani edebiyat yüksekse sadece tarihten kalıyorsa bir sorun olmaz yani sorumluluk sınavına girmez. Genişletmek için tıkla... Tarih sorumlu ders diye bir sey demedim?
fxtih dedi: Tarih sorumlu ders değil sorumlu ders edebiyat yani edebiyat yüksekse sadece tarihten kalıyorsa bir sorun olmaz yani sorumluluk sınavına girmez. Genişletmek için tıkla... Tarih sorumlu ders diye bir sey demedim?
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 10 5 Ocak 2023 #12 Boranity dedi: Tarih sorumlu ders diye bir şey demedim? Genişletmek için tıkla... Demenize gerek yok zaten siz tarihten kaldiginda sorumluluk sinavina girilmeli yazmissiniz bende sorumlu ders olmadigi icin boyle bir şey yok dedim.
Boranity dedi: Tarih sorumlu ders diye bir şey demedim? Genişletmek için tıkla... Demenize gerek yok zaten siz tarihten kaldiginda sorumluluk sinavina girilmeli yazmissiniz bende sorumlu ders olmadigi icin boyle bir şey yok dedim.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Ocak 2023 #13 Silindi.