9. sınıfta sınav konularını veriyorlar mı?

EmreBey123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim. Şimdi liseye geçince sınav konularını veriyorlar mı? Bizim ortaokulda sınav konularını veriyorlardı ama şimdi lisede bu iş nasıl oluyor bilmiyorum. Hocalar lisedede konuları veriyorlar mu? Sınavdan önceki hafta yoksa sadece sınava çalışın mı diyorlar? Biliyorum biraz saçma oldu ama siz beni anladınız.

Merhaba arkadaşlar ben 9. sınıfa geçtim. Şimdi liseye geçince sınav konularını veriyorlar mı? Bizim ortaokulda sınav konularını veriyorlardı ama şimdi lisede bu iş nasıl oluyor bilmiyorum. Hocalar lisedede konuları veriyorlar mu? Sınavdan önceki hafta yoksa sadece sınava çalışın mı diyorlar? Biliyorum biraz saçma oldu ama siz beni anladınız.
Senaryo verirler ona göre çalışın derler

Tamamen öğretmene bağlı ama sizin öğretmen vermiyorsa başka öğretmenden alabilirsin.

İlinizi Antalya Ankara vb 9.sınıf seneryolar yazın 4-5 seneryo olur öğretmenler o seneryolardan birini seçip sınav olarak hazırlamak zorunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı