pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Eylül 2023 #11 Barlass01 dedi: youtube da konu ilemek için üstadım üstadım edebiyat coğrafya tarih bunlarda bir öneriniz var mı acaba Genişletmek için tıkla... Coğrafyanın Kodları Deniz Hoca Sosyal Kale
Barlass01 dedi: youtube da konu ilemek için üstadım üstadım edebiyat coğrafya tarih bunlarda bir öneriniz var mı acaba Genişletmek için tıkla... Coğrafyanın Kodları Deniz Hoca Sosyal Kale
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 Barlass01 dedi: youtube da konu ilemek için üstadım üstadım edebiyat coğrafya tarih bunlarda bir öneriniz var mı acaba Genişletmek için tıkla... Coğrafya için Coğrafya Cepte kanalına bakabilirsin, kanal çok da önemli değil konu anlatımı olsun yeter.
Barlass01 dedi: youtube da konu ilemek için üstadım üstadım edebiyat coğrafya tarih bunlarda bir öneriniz var mı acaba Genişletmek için tıkla... Coğrafya için Coğrafya Cepte kanalına bakabilirsin, kanal çok da önemli değil konu anlatımı olsun yeter.