M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 9. sınıfa yeni geçtim, ortaokulda aynı sınıfta olduğum arkadaşlarım farklı sınıfta okul açılmadan okul müdürüne ulaşıp sınıfımı değiştirebilir miyim?
9. sınıfa yeni geçtim, ortaokulda aynı sınıfta olduğum arkadaşlarım farklı sınıfta okul açılmadan okul müdürüne ulaşıp sınıfımı değiştirebilir miyim?
K Karışık Kuruyemiş Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #2 Evet, mümkündür. Ancak velinizin konuşması gerekiyor.
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.455 Çözümler 5 29 Ağustos 2024 #3 MerhabalarSir dedi: 9. sınıfa yeni geçtim, ortaokulda aynı sınıfta olduğum arkadaşlarım farklı sınıfta okul açılmadan okul müdürüne ulaşıp sınıfımı değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
MerhabalarSir dedi: 9. sınıfa yeni geçtim, ortaokulda aynı sınıfta olduğum arkadaşlarım farklı sınıfta okul açılmadan okul müdürüne ulaşıp sınıfımı değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Karışık Kuruyemiş dedi: Evet, mümkündür. Ancak velinizin konuşması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Okulu aradık açmadılar gidip yüz yüze konuşmak gerekiyor değil mi?
Karışık Kuruyemiş dedi: Evet, mümkündür. Ancak velinizin konuşması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Okulu aradık açmadılar gidip yüz yüze konuşmak gerekiyor değil mi?
K Karışık Kuruyemiş Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #5 Aramakla yapılabilecek bir şey değil. Dilekçe imzalayıp vermeniz vs. gerekiyor, yani belge lazım.
M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #6 Karışık Kuruyemiş dedi: Aramakla yapılabilecek bir şey değil. Dilekçe imzalayıp vermeniz vs. gerekiyor, yani belge lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden alabilirim?
Karışık Kuruyemiş dedi: Aramakla yapılabilecek bir şey değil. Dilekçe imzalayıp vermeniz vs. gerekiyor, yani belge lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden alabilirim?
K Karışık Kuruyemiş Centipat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #7 MerhabalarSir dedi: Onu nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Okula veliniz giderse orada yardımcı olurlar.
MerhabalarSir dedi: Onu nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Okula veliniz giderse orada yardımcı olurlar.