9. sınıfta sınıf geçme

MuharremT

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 1 dönem ortalamam 45.7256 ikinci dönemde şu an 54.0462
Kalıyor muyum sınıfta yoksa geçiyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam 1 dönem ortalamam 45.7256 ikinci dönemde şu an 54.0462
Kalıyor muyum sınıfta yoksa geçiyor muyum?

Geçersin kardeşim sıkıntı olmaz da, ula o nasıl not ortalaması kör koklasa 60 ortalama ile geçer zaten az biraz azim göster düşme böyle durumlara.

2014'de liseden mezun oldum, bizim zamanımızda bol keseden sözlü notu dağıtılmazdı ve biz de doğru düzgüm ders çalışmazdık. Ancak okulda öğrendiğimiz ile bile en azından 60 ortalamanın üzerine çıkıyorduk. Liseye giden kardeşimi ve hocaların bol keseden verdiği notları görünce diyorum ki keşke şu an ben lise dönemimde olsaydım, eve gelince maksimum 1 saat tekrar yapsan 90 ortalama rahatlıkla gelir. Bunu seni kötülemek için demiyorum ancak yapıcı bir eleştiri gibi düşün.

9.sınıfta bu kadar iğrenç ortalama yapmayı nasıl başardın kardeşim bence sana madalya verilmeli

9. sınıfta üst üste 2 kere kaldım hayatıma açık öğretimden devam edip Paris'te yazılım okuyorum şu an 3 dil biliyorum ve rahatım. Bu dilden kurtulmak lazım önce.

9. sınıfta üst üste 2 kere kaldım hayatıma açık öğretimden devam edip Paris'te yazılım okuyorum şu an 3 dil biliyorum ve rahatım. Bu dilden kurtulmak lazım önce.
Hayat size güzel hocam. 3 dil biliyorsunuz ve yazılım okuyorsunuz. Biz Türkiye'de çile çekiyoruz işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı