M mastiff Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 169 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #1 Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 18 Haziran 2022 #2 Sorunun cevabının olumsuzunu kendin söylemişsin.
G Gofret1923 Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 711 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 Çok ütopik bir örnek olacak. Ders çalışabilirisin.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Derslerine sıkı tutunmaya başlamalısın. Ailenin haberi var mı bu konudan?
mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Derslerine sıkı tutunmaya başlamalısın. Ailenin haberi var mı bu konudan?
Joachim Peiper Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 616 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #5 Yapamıyorsan ailenle konuşup açığa geç, aynı sınıfı aynı okulda tekrar okumak çok zor olacaktır.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 663 18 Haziran 2022 #6 mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Bu devirde elinin altında milyonlarca kaynak varken sınıfta kalmak bir de 9. sınıfsın ne bileyim.
mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Bu devirde elinin altında milyonlarca kaynak varken sınıfta kalmak bir de 9. sınıfsın ne bileyim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 18 Haziran 2022 #7 mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Derste uyusan, sadece hocaya bakıp hayaller kursan dinlemesen bile ortalama olarak 50'yi geçiyorsun. Çok merak ediyorum sınıfta ne yaptın? Tavsiye olarak tekrar okuyacaksın ve daha iyi çalışacaksın. Ya da git açık liseye gir.
mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Derste uyusan, sadece hocaya bakıp hayaller kursan dinlemesen bile ortalama olarak 50'yi geçiyorsun. Çok merak ediyorum sınıfta ne yaptın? Tavsiye olarak tekrar okuyacaksın ve daha iyi çalışacaksın. Ya da git açık liseye gir.
M mastiff Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 169 Çözümler 2 18 Haziran 2022 #8 377660 dedi: Derste uyusan, sadece hocaya bakıp hayaller kursan dinlemesen bile ortalama olarak 50'yi geçiyorsun. Çok merak ediyorum sınıfta ne yaptın? Tavsiye olarak tekrar okuyacaksın ve daha iyi çalışacaksın. Ya da git açık liseye gir. Genişletmek için tıkla... Sizin döneminiz gibi değil hem Anadolu lisesine gidiyorum katı bir okul uyumakla geçilmiyor mallesef. Joachim Peiper dedi: Yapamıyorsan ailenle konuşup açığa geç, aynı sınıfı aynı okulda tekrar okumak çok zor olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorum ama ders çalışmıyorum. Uorku dedi: Derslerine sıkı tutunmaya başlamalısın. Ailenin haberi var mı bu konudan? Genişletmek için tıkla... Var tabii.
377660 dedi: Derste uyusan, sadece hocaya bakıp hayaller kursan dinlemesen bile ortalama olarak 50'yi geçiyorsun. Çok merak ediyorum sınıfta ne yaptın? Tavsiye olarak tekrar okuyacaksın ve daha iyi çalışacaksın. Ya da git açık liseye gir. Genişletmek için tıkla... Sizin döneminiz gibi değil hem Anadolu lisesine gidiyorum katı bir okul uyumakla geçilmiyor mallesef. Joachim Peiper dedi: Yapamıyorsan ailenle konuşup açığa geç, aynı sınıfı aynı okulda tekrar okumak çok zor olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yapabiliyorum ama ders çalışmıyorum. Uorku dedi: Derslerine sıkı tutunmaya başlamalısın. Ailenin haberi var mı bu konudan? Genişletmek için tıkla... Var tabii.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 18 Haziran 2022 #9 mastiff dedi: Sizin döneminiz gibi değil hem Anadolu lisesine gidiyorum katı bir okul uyumakla geçilmiyor mallesef. Genişletmek için tıkla... Sen bizim yatarak mı geçtiğimizi sanıyorsun? Yardımlaşarak hallediyorduk.
mastiff dedi: Sizin döneminiz gibi değil hem Anadolu lisesine gidiyorum katı bir okul uyumakla geçilmiyor mallesef. Genişletmek için tıkla... Sen bizim yatarak mı geçtiğimizi sanıyorsun? Yardımlaşarak hallediyorduk.
ValiBey36 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.830 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 AF İşlemci INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı Biostar A302M Anakart 500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD 2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM LG 22MK400H Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #10 mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Sana belki de bir ders olur, derslerine çalış dostum. Yapabilirsen açığa geç, ya da okul değiştir. Aynı okulda zor olur.
mastiff dedi: Sizce ne yapmalıyım? Derslere hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Sana belki de bir ders olur, derslerine çalış dostum. Yapabilirsen açığa geç, ya da okul değiştir. Aynı okulda zor olur.