9.sınıfta sınıfta kalmak ya da okulu bırakmak

9.sınıfta kalmak devamsızlık harici çok zor 4 dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun diye biliyorum 1 2 3'te sorumlu olarak geçiyorsun yani o dersi sonraki sene vermek şartıyla. Matematikten 16 alman sorun değil lise hayatım boyunca matematikten rakam aldım ve 10 11 12 de matematikten kaldım diğer derslerden kalmazsan bir sorun yok ki ayrıca hocalarla aranı iyi tutarsan performans notları ile de rahat edersin sen bir sınavdan 40 alsan bile hoca 60 verirse geçiyorsun sözel dersler için 50 üstü almak zor olmamalı sayısal dersler için de belli konulara ağırlık ver.

Sadece matematikten kaldığın için sınıfta kalmıyorsun bunu biliyorsundur zaten. Kafanadan bütün her şeyi at, diğer derslere çalış notları düzgün gelsin en azından geçer not gelsin. Matematiği bir dahaki sınavda halledersin olmazsa bile kırık not ile geçmiş olursun geçen yıl başıma gelmişti.

Zaten ben öyle yapmaya çalışıyorum ama ailemin attığı bakışlar ve bana ettiği laflar mentalitemi düşürüyor odaklanamıyorum.

Zaten ben öyle yapmaya çalışıyorum ama ailemin attığı bakışlar ve bana ettiği laflar mentalitemi düşürüyor odaklanamıyorum.

Bir süre göz ardı et. Sen çalışmana bak zaten büyük ihtimal notlarını düzeltirsen bir şeyler çabaladığını da görürlerse üstündeki baskı hafifleyecektir.

Yahu düzeltirsin. Bende kötü almıştım bir ara ama düzelmişti yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…