A Ayaz Ömer Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Dediğim gibi arkadaşlar, abiler ve ablalar 9. sınıfta staj oluyor mu? Ve maaşları nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden.
Dediğim gibi arkadaşlar, abiler ve ablalar 9. sınıfta staj oluyor mu? Ve maaşları nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden.
X xdlsow Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Mesleki eğitimli isen belki diye biliyorum ama normal meslek lisesi isen 12 sınıfta başlıyorsun staja. Artı 0 Eksi
Mesleki eğitimli isen belki diye biliyorum ama normal meslek lisesi isen 12 sınıfta başlıyorsun staja.
D Deutsch_Turkish Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 206 7 Temmuz 2025 #3 Ayaz Ömer dedi: Dediğim gibi arkadaşlar, abiler ve ablalar 9. sınıfta staj oluyor mu? Ve maaşları nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesindeki Bölüm Öğretmenlerinle konuşmalısın. Her meslek Lisesi'nde değişiyor AMP ve ATP'ye görede değişiyor ama Çoğunluğu 11.Sınıf veya 12. Sınıfta yaptırıyorlar stajı Şuanki Stajyer maaşı aylık Asgari Ücretin %30'u yani 6.631,40TL MESEM'i bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ayaz Ömer dedi: Dediğim gibi arkadaşlar, abiler ve ablalar 9. sınıfta staj oluyor mu? Ve maaşları nelerdir? Teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesindeki Bölüm Öğretmenlerinle konuşmalısın. Her meslek Lisesi'nde değişiyor AMP ve ATP'ye görede değişiyor ama Çoğunluğu 11.Sınıf veya 12. Sınıfta yaptırıyorlar stajı Şuanki Stajyer maaşı aylık Asgari Ücretin %30'u yani 6.631,40TL MESEM'i bilmiyorum.