9. sınıfta takdir almak zor mu?

KaptainPrice

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H
Logitech G102 Fare
Logitech G 213 Klavye
Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık
Proje okulundan düz Anadolu lisesine nakil yaptırdım (okul OBP'si 53). Kolayca takdir belgesi alabilir miyim? (not: Geçen seneden 3 kişi 9'da kalmış ve bizim sınıftalar.)

Hocam zor değil fakat n'için böyle bir geçiş yaptınız

Geçiş bence de biraz mantıksız olmuş ama tercih sizin tabiki. 9. sınıf evet ilk kez göreceğin derslerden dolayı biraz zorlayabilir. Özellikle biyoloji. Biyolojiyi çok seven biri olarak 9. sınıf biyoloji gerçekten eziyet. Zor olduğundan değil çok soyut olduğundan. Saçmasapan terimlerle dolu diyeceksin. Misal "Arkelerin hücre çeperi psödopeptidoglikandır" gibi ifadeler Yine fizik sayısalınıza bağlı olarak biraz zorlanacağınız bir ders olabilir. Ama her şey sizde bitiyor tabiki. Kafayı kırmış gibi ders çalışmana gerek yok. Hafif tempoda günlük 1-2 saat bakıp tekrar yaparsanız 9. sınıf kolay gelecektir.

Hocam zor değil fakat n'için böyle bir geçiş yaptınız.

İlçem çok gelişmiş değil LGS puanım ile yerleştiğim okulun kadrosu çok iyiydi ama pansiyonda kalmak çok sıkıntıydı ve de ilçe bana 1 saat uzaklıkta yakın sayılır fakat Karadeniz'de hava şartları çok kötü olabiliyor o yüzden yürüme gidip gelemezdim.
Ekleme: Olduğum ilçede sadece tek 1 proje okulu var oda 230la kapatan imam hatip.

Hocam üstte yazdıklarımın üstüne birde kuzenim Lisede matematik öğretmenliği yapıyor. Düz Liseye genellikle (kötüler) gittiği için Sözlü puanların ve sınavlar Proje okullarına göre daha kolay olur dedi.

Olabilir hocam bir bilgim yok o konuda

Okul OBP'si 53 olan bir okulda tahminen sınavlar normale göre çok daha kolay olacaktır. Biraz çalışmayla alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…